Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge båt Trailer Fenders

Trailer fendere strekke seg over dekk, slik som å dekke hele slitebanen, fra foran til bak og side til side. Fendere er ment å beskytte personer og gjenstander fra å bli dratt inn i bevegelige hjul, og for å hindre forurensninger som vann og grus fra å bli kastet opp av hjulene under kjøring. Båthengere brukes til å transportere vannscooter til de vannforekomster der de blir brukt. Fordi båter er bredere på toppen av skroget enn ved bunnen, topper overlapper ofte tilhengeren akselavstand, så fendere også bidra til å beskytte skroget mot skade. Du trenger:
Hjulklosser
Målebånd
Box tubing
Sveiseutstyr
Diamond-plate
Fasteners
Vis flere instruksjoner
1

Tow den ubelastet båthenger til en flat, jevn overflate der tilgang er blokkert på alle sider. Koble fra tilhenger, bruk tungen jack å heve nivået til ca horisontale og chock hjulene.
2

Bruk et målebånd for å måle avstanden mellom forkant av tilhengerens forhjulet til etterfølgende kant av bakhjulet. Legg seks inches til måling og kutte fire lengder av boksen rør deretter; en 1/2-inch av en 1/2-inch av 1/8-tommers slanger er vanligvis tilstrekkelig
3 <. p> Mål avstanden mellom den ytre kanten av tilhengerens ytre dekkets til tilhengeren chassiset. Legg til to inches til måling og kutte fire lengder av boksen tubing tilsvarende.
4

Bygg to trapesformede former med en sveise kit, ved hjelp av to lange stykker og to korte stykker av boksen rør for hver trapes.

5

Mål avstanden mellom den øverste delen av dekkene og den laveste delen av tilhengerens chassis rails. Legg seks inches og kuttet fire lengder av boksen tubing tilsvarende.
6

Plasser trapeser flatt på tilhengeren seng og tack-sveis to av de nye stykker til hver, lokalisere dem horisontalt på de to hjørnene av en langside. Test forsamlinger ved å holde dem mot trailer å sikre at de ikke vil avbryte den frie bevegelighet av dekkene. Fullfør sveisene, deretter sveise fender ramme stolpene til tilhengeren chassis, en til hver side, slik at begge settene med slitebaner er sentrert under en fender ramme hver.
7

Mål størrelsen på det ferdige horisontale trapeser, deretter kuttet diamant-plate paneler til målingene. Sette panelene på plass og bruke selvgjengende maskinskruer, pop-nagler eller mutter /bolt /vaskemaskin samlinger for å holde dem på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144250.html

Previous:
Next:

Trucks