Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Isoler en Cargo Trailer

Laste tilhengere, enten de brukes som 18-hjuling rigger eller kjøretøyer som trenger ingen spesiell brukerlisens, pleier å være hard-sided enheter flådd i aluminiumsplater og gjort rigid med støtte hoops og rails. Støttene er vanligvis ca en 1/4-tommers dyp. Denne strukturen egner seg godt til installasjon av isolasjon. Du trenger
Rengjøring løsning
Skyllevannsvolum
Dampsperre
Isolasjonsmateriale
Glue
Lining
Fasteners
Gulv
isolerende maling

Vis flere instruksjoner
en

Fjern eventuelle allerede eksisterende panel eller liner fra innsiden av lasten trailer. Rengjør vegger ved hjelp av en 10-til-en utvanning av oppvaskmiddel, skyll deretter med rent vann.
2

Lag en dampsperre for å beskytte det ferdige prosjektet fra kondens som kan dannes i ekstreme temperaturer. Proprietære fuktbarrierer er tilgjengelige i klimaanlegget sideskip av Oppussing varehus. En ytterst effektiv og kostnadseffektivt alternativ er å lime ark av boble-brytes til innsiden av lasten tilhengerens hud. Noen stive isolasjonsplater leveres med en integrert dampsperre, hvis du bruker disse produktene dette trinnet bør ignoreres
3

Install batt - noen ganger kalt teppe - isolasjon, allment tilgjengelig i 18 år. - og 24-tommers bredder. Påfør en proprietær lim til en del av innerveggen i en tid. Rull de batts på gulvet og skjær dem til størrelse med hagesaks. Trykk dem på plass over limet. La de nederste 2 inches uten isolasjon for å skape et område der kondens kan bosette seg, og gi drenering fra denne plassen. Batt isolasjon er et kostnadseffektivt alternativ for vegger, men kan ikke være festet til tak.
4

Installer brannsikre stive paneler laget av glassfiber eller isopor. Så snart som mulig --- vanligvis når mellomrommet mellom hver støtte bøyle har vært fylt med batt --- installere de innvendige paneler for å holde batts på plass. Paneler ferdig på den ene siden med en sølv-farget metallisk belegg hjelp til å reflektere eksterne varmen tilbake ut gjennom cargo trailer hud. Skjær panelene til størrelser diktert av lasten tilhengerens support hoops og rails. Pensle proprietære lim over veggene og trykk panelene på plass. Igjen, la de nederste to inches uten isolasjon og gi drenering fra denne plassen.
5

Panel interiøret i henhold til tilhengerens spådd bruk krav. Hvis lys, pre-pakket last er forventet, bruker 8 - med 4-fots ark med luan kryssfiner kuttet til størrelsen, hvis tung bruk og paller last er forventet, bruker stål eller aluminium. Begge typer panel skal festes til støtte hoops og rails ved hjelp av enten selvgjengende maskinskruer eller nagler.
6

Isoler gulvet ved å installere et nytt lag med tregulv over forhåndsdefinert gulvet.
7

Paint utsiden av tilhengeren taket med isolerende maling tilgjengelig fra de fleste hjem forbedring lager og fritidskjøretøy forhandlere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144242.html

Previous:
Next:

Trucks