Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en F150 Remote Starter

Eksterne bil startere bruke en håndholdt elektronisk enhet for å starte din lastebil innen noen få hundre meter av kjøretøyet. Dette kan være svært nyttig under kaldere månedene, hvor du ønsker å varme opp bilen fra innsiden hjemmet eller kontoret. Hvis du har en Ford F-150 lastebil, kan du installere en egen ekstern starter med noen grunnleggende verktøy, i bare noen få timer. Du trenger
Remote startpakke
flat skrutrekker
Wire cutters
Wire nøtter
Multi-tester
Vis flere instruksjoner
1 < p> Pass på at bilen fungerer som den skal før du starter installeringen. Slå på lastebilen. Sjekk lysene og lytte til motoren for å forsikre deg om at det ikke gjør noen lyder som kan tyde på et problem. Når lastebilen ikke fungerer ordentlig, har en mekaniker reparere problemet før du fortsetter med installasjonen.
2

Koble den positive (røde) siden av batteriet terminalen under panseret. Dette vil hindre deg fra å få et elektrisk sjokk som du jobber på F-150 er kabling.
3

Finn interiør ledningsnettet ved å fjerne panelet under rattstammen, nysgjerrige åpne den forsiktig med en flat skrutrekker. Disse ledningene er fargekodet og lede fra lastebilens tenningslåsen sylinder til ulike deler av lastebilen.
4

Fest forsynings-ledninger fra remoter starteren til strømledningen i ledningsnettet. Strømledningene er svart, eller inneholder en svart stripe. Denne 12 volt som er nødvendig for å gi strøm til den eksterne starteren. Hvis F-150 har mer enn én strømledningen, koble starteren til en som kan tåle en høyere belastning (har en større sikring). Kutt ledningene med en avbiter, stripping endene av, og vri dem sammen med en wire nøtt å holde forbindelsen på plass.
5

Finn tenningsledning ved hjelp av en multi-tester. Testeren vil vise 10 til 14 volt med nøkkelen i "Start"-posisjon. Dette trinnet kan være lettere med hjelp av en assistent til å slå av tenningen for deg. Fest tenningsledning til den eksterne starteren.
6

Finn tilbehør ledningen ved hjelp av en multi-tester. Testeren viser 11,5 til 14 volt når nøkkelen vris til "Tilbehør"-posisjon. Fest ekstrautstyret ledningen til den eksterne starteren.
7

Finn starteren ledningen ved hjelp av en multi-tester. Denne ledningen vil vise 11,5 til 14 volt når nøkkelen er i "Kjør"-stilling. Koble starteren ledningen til den eksterne starteren.
8

Fest jordledning av remoter starteren til en ren overflate på brannmuren av lastebilen. Riktig jording er nødvendig for å bruke fjernkontrollen starter. Ikke fest jordledningen direkte til batteriet terminalen, da dette kan skade batteriet.
9

Finn turteller referanse signal ledningen ved å trekke tennplugg ledninger tilbake til elektronisk kontroll modul. På modul, vil det være en referanse ledning (sjekk din F-150 bruksanvisningen for riktig ledning farge) som du må legge til turtelleren referanse i den eksterne starteren. Denne referansen signal forteller den eksterne starteren at kjøretøyet er i gang og stopper starteren fra å fortsette å slå av motoren over.
10

Sett på lokket panel i rattstammen når systemet er kablet.

11

Test starteren ved å trykke på "Start"-knappen på fjernkontrollen nøkkelen fob. Din Ford F-150 skal nå starte kort tid etter at du trykker på knappen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144238.html

Previous:
Next:

Trucks