Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan koble Bed Rails til en Toolbox

Crossover stil, truck bed verktøykasser stole på sine forbindelser til bed rails å forbli trygt på plass. Disse allsidige verktøykasser kommer i en rekke stilarter både i støpt plast og stål varianter. Plastkasser er anbefalt for lett bruk på garasje holdt kjøretøy, mens stål bokser er anbefalt for tunge brukere på biler holdt under alle forhold. Enten du velger Gull Wing lokk som åpnes til siden, eller en enkelt lokk som åpnes til ryggen, kan din bokser tilknytning til bed rails best kan gjøres med J bolter. Du trenger
J bolter
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett verktøykasse på toppen av bed rails, sentrert fra side til side for å fordele vekten og bedre justere monteringsbolten hull. Åpne lokkene for å sikre at de fungerer riktig uten å gni mot sengen frontpanel eller baksiden av førerhuset. Juster boksen plassering etter behov.
2

Åpne verktøykassen lokk fullt. Prop dem på plass med et utklipp av trelast, dersom de ikke er rustet til å holde åpent på egenhånd. Finn hullene for bolter i bunnen av boksen. Det er vanligvis to hull på hver side.
3

Ha en hjelper som den gjengede delen av en J bolt opp gjennom hvert hull. Fange og holde bolten, mens du trer en gummi skive, metall skive og mutter på enden. Gjør dette for alle fire av monteringsbolten hull.
4

Juster hakene på J bolter, slik at de vil ta kanten av sengen rails og koble verktøykassen fast. Stram mutteren på hver bolt for hånd. Dobbeltsjekke deres justering og verktøykassen posisjon.
5

Gjør det endelige justeringen til nøtter med en pipenøkkel. Målet er å cinch boltene stramt nok til å holde boksen helt stødig, samtidig som det ikke bulker eller skjevheter i bunnen av boksen. Stram hver bolt tettsittende, forsøke å flytte boksen og skru en annen tur hvis bevegelsen er mulig. Fortsett å stramme til boksen ikke lenger beveger seg når flyttet for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144232.html

Previous:
Next:

Trucks