Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Wire en Breakaway Bytt til en Dump Trailer

En dump trailer er et tips-out trailer, vanligvis drives hydraulisk. Den hydrauliske mekanisme er vanligvis plassert på tungen, og dreietappen på chassiset bak, slik at tilhengeren tips der - eller dumper - vekk fra trekkbommen kjøretøyet. På grunn av den store vekten er det mulig å laste, for eksempel ved transport av hageavfall eller korn er tipp nesten universelt utstyrt med bremser. I de fleste stater er det obligatorisk at en trailer dermed monteres også være utstyrt med breakaway beskyttelse. The California Department of Motor Vehicles definerer breakaway beskyttelse som er nødvendig for "Enhver tilhenger med totalvekt på 1500 kg. Eller mer og produsert etter 31. desember 1955." Du trenger
Breakaway bryter
Craft kniv
Cable spleise, Elektrisk tape
Wire strippere
Socket satt
Wrench
Plastic strips

Vis mer Instruksjoner
en

Spor sju-leder kabel fra stikk bakover langs dump trailer tungen til å nå det nærmeste punktet til on-board batteri som brukes til å drive hydraulikken. På det stedet bruke en kniv til å fjerne omtrent fire inches av kabelens ytre hylse fra de syv interne ledninger, tar seg ikke å skjære inn i isolasjonen rundt hver av disse ledningene. Separer den blå ledningen fra de andre ledningene.
2

Bruk en kabel spleise å feste en av de to ledningene som kommer ut av breakaway bytte til den blå ledningen. Det er likegyldig hvilket wire brukes. Isoler delta med elektrisk tape, deretter vikle tape rundt hele lengden av kabelen som den ytre ermet ble strippet.
3

Koble den andre ledningen som kommer ut av breakaway bryteren til plusspolen på det interne batteriet. Bruk wire strippere å fjerne en-centimeter isolasjon fra enden av ledningen, deretter vri de eksponerte kobber tråder mellom fingrene for å lage et tau-lignende flette. Bruk en socket sett og skiftenøkkel for å rotere sikring mutter /bolt /skive forsamlingen gjennom allerede eksisterende batteriet innlegget klemme mot klokken til klemmen løsner, og sett deretter flette mellom klemmen og stangen. Skru til sikring mutter /bolt /vaskemaskin forsamlingen.
4

Bruk plast strips til å feste ledninger og kabel, slik at de ikke er utsatt for utilsiktet skade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144227.html

Previous:
Next:

Trucks