Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en flyttbar Trailer Fender

Endringer i loven i slutten av 2001 gjorde det obligatorisk at være fendring over hjulene på bilen transporter tilhengere. Mange eiere har funnet sine tilhengere var for smal til å fungere når utstyrt med konvensjonelle fendere, som hindret funksjon ved å hindre biler med alle, men den smaleste av akselavstander fra å bli kjørt eller vinsjet om bord. Videre faste fendere på tilhengere med lav-tilnærming og lave dekk høyder også hindre dørene til den lastede bilen fra å bli åpnet, noe som resulterer i driverne måtte klatre ut av vinduene. Å gjøre flyttbare trailer fendere løser begge disse problemene. Du trenger:
Sveiseutstyr
Box tubing
sveiser kritt
Elektriske driller
borekroner
6 bolt /vinge-mutter forsamlinger
Diamond-plate
Machine skruer
Handles (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

dikte to trapeser fra lengder på 1.5-by-1.5-by-1/8-inch boksen slange. Størrelse lengden på trapeser å dekke trailer dekk fra tre inches siste forkant av forhjulet til tre inches forbi bakkanten av bakdekket. Størrelse bredden på trapeser til minst dekke hele dekkets slitebane, av begge hjulene hvis akselen er en dually.
2

Lay de trapeser flatt på bakken og tack-sveis vertikale struts til foran og bak grad, og en tredjedel i midten. Størrelse lengden på struts til lik fallet mellom toppen av slitebanen og bunnen rail av tilhengeren chassis.
3

Bruk kuttrester av boksen slangen til dikte høyre vinklede bukseseler mellom avstiverne og de trapesformede ramme, og bindeevne-sveise dem på plass. Tilby opp forsamlingene til tilhengeren for å sikre at struts og vinklet bukseseler ikke kontakt hjulene, bruk sveiser kritt for å markere posisjonene til de struts på sidene av hengeren, og deretter fjerne forsamlinger og fullføre sveiser
<. BR> 4

Weld seks holder til rammen av tilhengeren inne krittet merker, ved hjelp av 1,75-by-1,75-tommers rør boksen. Installer det flyttbare fendere ved slipping struts inne til Keeps. Bor ett hull gjennom hver holde /spankulere montering, installere bolter gjennom alle seks og sikre boltene med vinge-nøtter.
5

Cut paneler av diamant-plate størrelse for å matche toppen av trapeser, lå dem på plass og bore pilothull gjennom platene og den trapesformede boksen rør omtrent hver 10 inches. Deretter fjerner panelene og forstørre hullene i diamant-plate til å akseptere en-tommers størrelse-10 selvgjengende maskinskruer. Flytte panelene og kjør skruen gjennom diamant-plate og inn i boksen slangen for å sikre panelene på plass. Monter to bærehåndtak på toppen av hver fender å lette fjerning og reposisjonering hvis ønskelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144220.html

Previous:
Next:

Trucks