Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du monterer en verktøykasse på en pickup lastebil

Det er flere alternativer tilgjengelige for truck bed verktøykasser. Den mest vanlige og er allsidig i førerhuset tilbake variasjon som setter på toppen av sengen skinnene. Disse boksene hvile mot baksiden av førerhuset og som gir tilstrekkelig plass for et stort utvalg av verktøy. De har også maksimere last plass, inkludert et område under boksen som lar deg bære material hele lengden av sengen. Mens plastkasser er rimeligere, har de en tendens til å falme og deformere. Stål eller aluminium bokser vil vare lenger og gi den beste beskyttelsen for dine verktøy. Velg en som monterer med J bolter, for å unngå å bore hull i dine bed rails. Du trenger
Målebånd
Hylsnyckel
Verktøykasse med monteringsutstyr
Vis flere instruksjoner
en

Mål bredden på lastebil seng fra inne til inne og velge en boks som passer så perfekt som mulig, uten å gni. Dette vil maksimere lagringsplass og gir deg den beste posisjonen for festeboltene, som er mest effektive dersom de er vertikale, i stedet for vinklet.
2

Plasser skumgummiputer som fulgte med boksen på toppen av bed rails, opp mot baksiden av førerhuset, hvis du ikke har en bedliner;. hvis du gjør det, vil dette trinnet ikke er nødvendig, som bedliner vil beskytte bed rails

3

Løft lastebil boksen i sengen og plasser den med låsen siden fremover, hvis lokket åpnes fra baksiden, eller med enten ansikt frem for en side åpning boksen. Test lokkene med boksen i stilling for å sikre at de vil åpne jevnt uten å skrape mot fronten av sengen eller på baksiden av førerhuset. Skyv boksen mot bakluken hvis nødvendig for å gi tilstrekkelig plass for lokkene for å åpne.
4

Åpne lokkene for å gi tilgang til J skruehullene. Monter en J bolt opp gjennom bunnen av boksen, med sin krok montert over kanten av sengen jernbane under. Rådfør verktøykassen for mer spesifikk plassering informasjon for merke og modell. Monter en plastskiven, metall skive og mutter over toppen slutten av J bolten og skru den ned på bolten å holde den på plass. Monter bolten på motsatt seng rail. Skru begge skruene med en pipenøkkel til å trekke verktøykasse ned, fast til toppen av skinner seng.
5

Tøm verktøykassa og fjerne nøttene fra J bolter for å fjerne eller flytte i boksen hvis nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144213.html

Previous:
Next:

Trucks