Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Feilsøking en Power Brake for en F250

Kraften brems for en Ford F250 opererer med et vakuum booster. Booster mounts i brannmuren inne i motorrommet og en booster stang kobles til den øvre enden av bremsepedalen inne i førerhuset. Vakuum er levert av en slange som kobles til forsterker og motorens inntak manifold. Presser på bremsepedalen når motoren er i gang komprimerer en membran i booster, som gir strøm bistå. Forsterkeren trenger et vakuum tilførsel fra motoren og en god membran skal fungere skikkelig. Du kan feilsøke kraftbremsenhet på en Ford F250 med en enkel prosedyre. Du trenger
Butikk filler
skrutrekker
Bremsevæske
Vakuummåler
Fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
Vacuum Sjekk

1

Løft panseret og finn vakuum booster i brannmuren på førersiden. Avhengig av året av F250, en master sylinder monteres på forsiden eller baksiden av booster.
2

Start motoren. Lokaliser vakuumslangen som festes på forsiden av vakuum booster. Vri slangen for hånd mens du trekker den av plast munnstykke.
3

Sett en finger over enden av sugeslangen. Du skal føle deg sterk vakuum sug. For det tilfelle at suge-er ikke vesentlig, kontrollerer vakuum ved å holde en vakuummåler sikkert på enden av slangen. En lesning under 16 inches av vakuum indikerer en slange lekkasje eller blokkering i vakuum system i motoren.
4

Fjern sugeslangen fra messing munnstykke på inntaket manifold, ved hjelp av en skrutrekker for å løsne slangeklemmen mot klokken. Vri slangen for hånd og trekk den av dysen. Inspiser slangen for sprekker ved å bøye det på punkter langs slangen. En dårlig slange må byttes. Fortsett til neste trinn før du installerer den nye slangen eller koble den eksisterende slangen.
5

Position en fastnøkkel på leiligheter ved foten av booster munnstykket. Fjern slangemunnstykket ved å vri den mot klokken. Dysen har en tilbakeslagsventil som feller vakuum i booster. Blås gjennom hver ende av dysen. Luft skal passere bare én vei. Munnstykket og ventil må byttes når luft passerer gjennom munnstykket begge veier.
Vacuum Booster
6

Sitt i førersetet med motoren av. Trykk bremsepedalen ned og starte motoren. Du skal føle pedalen trykkes litt som motor vakuum entrer booster og bøyer membranen.
7

Slå av motoren. Løft foten fra bremsepedalen. Med en god vakuum slange og tilbakeslagsventil, beholder system vakuum, slik at en eller to power-bistå stopper før motoren startes på nytt.
8

Trykk bremsepedalen igjen langsomt med motoren av. Du skal føle deg godt trykk på pedalen. I tilfelle pedalen er bløt eller presser utover halvveis, er det booster mellomgulvet feil og booster må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144204.html

Previous:
Next:

Trucks