Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan måle Trailer vekt Med en Pressure Switch

Gross Trailer vekt, eller totalvekt, er målet på en trailer totale totalvekt. Du kan oppdage det ved å taue traileren til sertifiserte lokaler hvor det er operative drive-on/drive-off skalaer, ofte på stoppesteder for lastebiler, DMV inspeksjon stasjoner, resirkulering meter og bedrifter som leverer landscapers. Du kan bestemme en tilhengerens tunge i vekt, men ved hjelp av en spesiell skala av og til referert til som en trykkbryter. Du trenger:
Trykkbryter skala
Support (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Tow tilhengeren til et flatt, jevnt stykke jord. Fjern all last fra hengeren og sørge for at dekkene er fullt oppblåst i henhold til spesifikasjonene.
2

Bruk trailer tungen jack å heve tungen inntil trailer chassis er omtrent på nivå med bakken.

3

Finn trykkbryteren skala umiddelbart under tungen mottaker. Rådfør skalaen instruksjoner om riktig drift høyde. Hvis det må være innenfor en bestemt avstand fra tungen mottakeren til å gi en nøyaktig avlesning, men tilhengeren tungen er for høy til å imøtekomme skalaen, øke vekten på et solid base som en betongblokk.
4

Bruk tungen jekk for å tillate mottakeren, noen ganger kalt kopleren, å stige over toppen av jekken. Når jack plate eller hjulet er opp fra gulvet, lese tungen vekt på urskiven festet til trykkbryteren skala.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144201.html

Previous:
Next:

Trucks