Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en Kelsey Hayes Hydrauliske Trailer Brake Controller

Kelsey Hayes hydraulisk opererte elektriske trailer bremsestyringer er ikke lenger i produksjon, men brukte enheter og til og med noen New Old Stock, eller NOS, enheter fortsatt finne sin vei inn på markedet. Disse kontrollerne ble brukt i stor grad i tunge lastebiler og semitrailere, og var festet direkte til sine hydrauliske bremsesystemer. Da ble utsatt for press på bremsepedalen og slepet bilens hydrauliske linjer under trykk, ble det presset overført i like stor grad til Kelsey Hayes enhet, som i sin tur sendte uteksaminert elektriske signaler til bremsene på tilhengeren. Jo hardere på bremsepedalen ble trykket, jo større den elektriske ladningen bremsene på tilhengeren mottatt. Du trenger
Kelsey Hayes brems kontrolleren
baufil
Fakling verktøy
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Installer Kelsey Hayes hydraulisk brems kontrolleren ved å feste braketten innen armlengdes avstand fra førersetet, i tråd med bilens front-til-bakre akse.
2

Bruk en baufil til å skjære gjennom et forhåndsdefinert hard-line hydraulisk brems pipe, deretter bruke en fintannet fil for å fjerne grader fra både synlige ender. The Kelsey Hayes hydraulisk brems kontrolleren er pre-montert for stål hard-line brems pipe, ikke gummi, så må en T-fitting være installert for å godta harde linje avløpsrør med kontrolleren.
3

fjerne presset som nøtter fra alle tre ender av et T-kontakt med inline ender dimensjonert til diameteren av den allerede eksisterende bremsekrets og T-linje dimensjonert til den harde linje avløpsrør med kontrollenheten. Sett trykket nøtter fra inline ender over begge rør, unthreaded ender først, deretter fakkel utsatte ender med en 37-graders fakling verktøy.
4

Position T-kontakten mellom de to rør og sentrifuger trykket nøtter tilbake på trådene i en rotasjon med klokken til de er helt på plass. Fest harde linje avløpsrør med kontrolleren til T-linjen på samme måte, orientere T-kontakten til å peke mot brems kontrolleren, stram alle tre trykk nøtter med en skiftenøkkel.
5 < p> Før ny spore til plasseringen av brems kontrolleren, og fest den ved hjelp av pre-installert mutteren. En sølvfarget metall tube prosjekter fra toppen av enheten, som ender i en messing montering, feste linjen til messing montering og trekk til med en skiftenøkkel. Når de hydrauliske linjer er trykksatt en intern stempelet trykkes inn i enheten, er elektrisk kontakt gjort, og strømmen er overført til bremsene på tilhengeren.
6

Gjør de elektriske forbindelser. Som med alle elektroniske treghet bremsestyringer, ledningene er fargekodet svart for 12-volts strømkilde, blått for å overføre signalet til bremsene på tilhengeren og røde til byttet side av bremselys kretsen. Koble den sorte ledningen til en strømkilde som bor permanent når tenningen er slått på, og koble den blå ledningen til terminal fem i stikk. Den hvite ledningen er jording.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144200.html

Previous:
Next:

Trucks