Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow Med en 1995 GMC Sierra Bruke en Automatic Transmission

Det er en pågående debatt om hvorvidt automatiske eller manuelle girkasser er bedre for tauing. Mens den felles tanke er at manuell er bedre for makt, et annet argument sier at automatisk er tryggere fordi driveren ikke er distrahert av skiftende tannhjul og kan konsentrere seg om kjøringen og tauing. Enten manuelt eller automatisk overføring, er den primære bekymring at bilen er i stand til å hale lasten. Selv om alder, tilstand og andre faktorer må vurderes, er 1995 GMC Sierra, med automatgir og en grunnleggende 4,3-liters V-6 motor, i stand til tauing ca 5000 pounds. Instruksjoner
en

Besøk en GMC mekaniker før du prøver noen store tauing. Kontroller motor og girkasse for eventuelle skader, som haling kan øke effekten av tidligere problemer, spesielt med eldre lastebiler som 1995 modell.
2

Installer et stikk på baksiden av lastebilen, eller har en mekaniker installere en for deg. Sierra grunnleggende motoren tillater bruk av en klasse-3 stikk (opp til 5000 pounds). Sierras med en større motor, for eksempel 5,0-liters V-8 har en £ 7500 slepekapasitet og kan bruke et klasse-fire stikk i stedet.
3

Plasser baksiden av lastebilen inntil den vanskelighet ballen er stilt opp med kroken på forsiden av lastens tilhengeren. Hvis mulig, få en annen person stå utenfor som en guide for å hjelpe deg med å sette riktig. Dette kan ta litt tid og et par prøver.
4

Sikre tilhengeren coupler over trailer ballen og presse metallhylse over kantene. Fest sikkerhet kjeder til baksiden av lastebilen.
5

Plug de elektriske trailer lys og bremser inn i uttaket på lastebilen. Hvis pluggene ikke koble til, bruke riktig adapter for både lastebil og trailer, sett dem på plass og plugg tilhengerens ledningen inn i lastebilen uttak.
6

Fjern eventuelle kvartaler fra trailer hjul. Blokkene er vanligvis brukes til å holde tilhengeren stasjonær når den ikke er i bruk, så fjerne slikt heftelse før tauing.
7

Angi lastebil og justere speil å se sammen og baksiden av tilhengeren. Test blinkers og baklykter av tilhengeren ved enten å ha en annen person se mens du engasjere lysene, eller slår på en nødblinkelyset og ut av lastebilen for å bekrefte at signalene på tilhengeren arbeider.
8

Start lastebilens motor og skifte den til stasjonen. Vær forsiktig og justere til følelsen av lasten. Hvis mulig, praksis med kontrollene av lastebil og bli kjent med svingradius før bringe lastebil og taue inn i trafikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144194.html

Previous:
Next:

Trucks