Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Make My Powerstroke Turbo Louder

Gjør din Powerstroke Turbo louder er et spørsmål om å øke turbo unødvendig. Når en turbo brytes opp på høyt turtall - brenning rekonstituert eksos - høyt trykk og høy hastighet av karbonmonoksid gjennom turbo gjør en fløyte eller skrikende lyd som ligner på de som hørte det fra en jetmotor. Produsenter av Powerstroke lagt en lyddemper ring til turbo for å roe helt unødvendig. Ved å fjerne lyddemper ring, kan du øke volumet på turbo unødvendig. Fjerne lyddemper ring vil ikke skade turbo eller motor, eller vil det redusere turbo ytelse. Du trenger
1/4-tommers standard skrutrekker
1/2-inch standard skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

skru av motoren. Du kan ikke åpne manifold deksel på turbo eller fjerne lyddemper ring hvis motoren er i gang.
2

Løft panseret og ta av manifold dekselet på turbo ved å slippe festeflikene holder den på sted. Se inn i inntaket slangen for låseringen. Inntaket slangen er den eneste slangen renner inn i turbo manifold. Du vil ikke bli fjernet inntak slangen, er du fjerne noe fra inni den, låseringen som holder lyddemperen ringen på plass. Låseringen vil bli plassert ved munningen av inntak slangen. En snap ring ser ut som en hestesko. Det er åpent på den ene enden og har en fane på den andre for fjerning.
3

Lirk låseringen av med 1/4-tommers skrutrekker. Når du har fjernet låseringen, vil du se lyddemper ring. Det er en hel sirkel. Bruk begge skrutrekkere til pop lyddemper ring gratis fra munningen av inntak slangen. Sett på manifold cover på turbo og du er klar til å starte Powerstroke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144192.html

Previous:
Next:

Trucks