Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Reverse en hydraulisk motor

Den hydrauliske motoren er en allsidig komponent på mange typer utstyr, inkludert potetopptakere, plen såmaskiner, transportører og mange flere. Du trenger bare å kjøre to slanger til motoren for at den skal fungere. Et godt eksempel på dette er salt spreader på baksiden av en brøytebil. Den hydrauliske motoren slås sprederen som salt faller fra lasteplanet. Det er forskjellige måter å reversere en hydraulisk motor. Du trenger
Vernebriller
Permanent markør
Wrench satt
Pipe tråden sealer
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Omvendt posisjonen på spaken for den hydrauliske styreventilen som aktiverer motoren, dersom ventilen har to stillinger. Reversering stillingen vil reversere motorens retning. Hvis den hydrauliske ventilen er ikke en dobbel posisjon ventil, og inneholder bare ett av eller på posisjon, går du videre til neste trinn.
2

Finn det hydrauliske trykket linje fra den hydrauliske ventilen eller pumpen og merke det med en permanent markør. Gjør en tilsvarende merke på den hydrauliske motor som angir hvor trykkledningen er koblet til. Etiketten den andre hydrauliske linje som kommer ut fra motoren som returledningen. Inspisere de to linjene som går inn i den hydrauliske motor for å fastslå at de to linjene er av samme størrelse.
3

Shut strømkilden off som kjører hydraulisk pumpe. Hvis for eksempel den hydrauliske pumpen som driver motoren er på en lastebil, slår trucken av. Vent noen minutter for den hydrauliske oljen renne fra de hydrauliske linjer fra motoren. Bruk en skiftenøkkel og løsne og fjerne begge linjene fra motoren. Bruk en klut til å rydde opp eventuelt sølt hydraulikkolje.
4

Koble de to hydrauliske linjer til hydraulisk motor. Denne gangen bytte linjer som går inn i hydraulisk motor. Ledningen vil nå koble den gjengede utløp av den hydrauliske motor, hvor returledningen tidligere ble tilkoblet. Avkastningen linje skal kobles til gjenget uttak på motoren hvor kraftlinjen ble tidligere koblet til.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144186.html

Previous:
Next:

Trucks