Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øke ytelsen i en Dodge Ram 4.7

The 4.7L motoren i Dodge Ram er også funnet i Jeep Grand Cherokee, Dodge Dakota og Dodge Durango. Ren luft er svært viktig for motoren din. Motorene kjøres på drivstoff og luft. Luftfiltre fjerne smuss og partikler fra luften, slik at ingenting kan skade motoren. Når luftfilteret blir tett med skitt og synes svart, lider gass kjørelengde og du kanskje legge merke til lastebilen din ikke å ha så mye makt. Det er flere andre ting som påvirker ytelsen til en motor som den type bensin som brukes, klimaet der du kjører og regelmessig vedlikehold. Instruksjoner
en

Endre luftfilteret minst en gang per år og muligens oftere avhengig av kjøreforhold. Også vurdere å oppgradere til et K & N luftfilter. Disse filtrene er vaskbare og designet for å øke hestekrefter og dreiemoment. Disse filtrene har en million-mile garanti.
2

Installer en kald luft inntak. Denne enheten gir mer kald luft for å komme til motoren, noe som skaper mer oksygen for motorens forbrenning. Jo kaldere luft gjør hver dråpe bensin for å brenne mer effektivt. K & N selger kald luftinntak som også tilbyr en-million mile garanti.
3

Legg en kompressor til motoren. En kompressor er en luftkompressor som tvinger oksygenert luft inn i motoren. Røtter og Twin Screw finnes to typer kompressorer som både er svært populære.
4

Kjøp bensin som har høyere oktantall. Dette vil mest sannsynlig være "premium" bensin på din lokale stasjon. Høyere oktan drivstoff kan bidra til å øke motorytelse når du bruker en kompressor fordi de motstå forbrenning bedre enn de lavere oktan drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144180.html

Previous:
Next:

Trucks