Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Stake lastebil seng Bodies

Legge innsatsen til en lastebil seng kan utvide lasteplass for å tillate økt lagringskapasitet, spesielt for lettere last, for eksempel poser med blader eller gress. En tre stake side gjør at last som skal stables så høyt som toppen av førerhuset, og gir maksimal lastekapasitet og også beskytte lasten, holder den på plass. Bruk behandlet trelast innsatsen for å bygge sidene for en langvarig, avtagbart, bed extender som vil være nyttig for flere prosjekter, som samtidig gir bilen til lett gå tilbake til sin opprinnelige tilstand. Du trenger
Målebånd
2-av-2 behandlet trelast
Gjæringssag
¾ tommers tykke kryssfiner
Sirkelsag
Behandlet dekk skruer
Drill

Vis flere instruksjoner
en

Kjør et målebånd i ett hjørne lomme hull og måle til toppen av sengen rail. Målt fra toppen av sengen skinnen til toppen av førerhuset. Tilsett to dimensjoner sammen og skjære fire stykker av behandlede 2-av-to trelast å passe hjørnestolpene lommer av sengen. Dersom kjøretøyet har senter lommer i hver skinne, kuttet en ekstra behandlet to-by-2 spill for hver ekstra lomme.
2

Stå innsatsen opp i sengen lommer, en i hver lomme med sin bunnen mot lasteplanet. Mål lasteplanet langs toppen av sengen legeme skinnen fra baksiden av førerhuset til enden av luken. Skjær to ¾ tommers tykke kryssfiner paneler til denne lengden så bredt som målt fra toppen av sengen rail til toppen av førerhuset.
3

posisjon én av kryssfiner paneler med en langside på toppen av en side rail, med endene mot innsatsen, med den ene enden mot baksiden av førerhuset og den motsatte enden selv med bakside av bakluken. Marker stake posisjoner på nedre kant av kryssfiner, ett merke på hver side av stake. Bruk en innramming firkant for å markere rette linjer over kryssfiner, selv med hver stav posisjonen du merket. Bruk denne kryssfiner panel som en mal og merk de resterende kryssfiner panel på samme måte.
4

Stå kryssfiner opp på hver side, med utsiden ansiktet mot innsatsen, og innsiden ansiktet mot seng, med en lang kant på toppen av skinnen. Juster linjer med innsatsen, holde den fremre kanten av kryssfiner mot baksiden av førerhuset. Kjør fire 1 ¼ tommers behandlet dekk skruer gjennom kryssfiner i hver stav. Gjør dette på begge sider for å fullføre innsatsen for din truck bed kroppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144173.html

Previous:
Next:

Trucks