Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Retninger for Bed Restaurering på en 1966 Fleetside Chevrolet lastebil

Chevrolet Fleetside har flate utvendige seng sider som kjører i en rett linje fra panseret til halen gate, med store hjulet brønner inne i sengen, mot siden skinnene. Gulvet i 1966 Chevy lastebil seng er tre og vanligvis må byttes ut for å gjøre din restaurering funksjonelle. Fjerne veden før sliping av maling fra sengen gjør prosessen enklere. Påfør primer og få maleriet ferdig før du installerer nye gulvbord. Du trenger
bajonettsag
Hammer
Låsetenger
Sirkelsag
Sander
Primer
Air sprayer
Auto maling
Klarlakk
Bed wood kit med bolt strimler og hardware
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Skjær gulvbord bolter med en bajonettsag fra undersiden. Skjær boltene like over mutteren. Trykk boltene opp gjennom platene med en hammer. Trekke dem ut av styrene med tang. Senk bakluken og ta den, trykke pinnene fra hengslet på utsiden langs bakluke bunnen. Sett bakluken til side. Fjern boltene som forbinder terskelen bak baren i hvert hjørne. Fjern terskel bar fra baksiden av sengen, under bakluken posisjon.
2

Lirk styrene fra forsiden av sengen, og skyv dem ut mot baksiden av lastebilen med en lirke bar . Trekk platene fra sengen ved endene, ut på baksiden av sengen. Still dine sirkelsag til tykkelsen på gulvbordene. Skjær langs vinkeljern på hver side av sengen, gjennom styrene, og fjern de avsagde stykkene. Bruk en lirke bar å bryte den gjenværende delen løs fra boltene i kanten vinkeljern.
3

Sand metallet av sengen for å fjerne gammel rust og maling. Bruk metalloksid sandpapir på en eksentersliper for best resultat. Arbeidet med å fjerne all rust og alt løst eller skadet maling. Sand over deler av maling som ikke er løs, å skure overflaten for bedre malingsvedheft.
4

Påfør et lag med spraymaling primer på hele lasteplanet. Hold spray 10 til 12 inches fra rammen og seng paneler. Hold malingen bevegelse, bruk av maling i korte, raske serieopptak med en børste-lignende bevegelse. Påfør maling med en luft sprayer for best resultat. Påfør minst tre strøk, jobber sakte. Hold sprøyten bevegelse for å unngå løper og drypper. La produsentens anbefalte tørketid mellom strøkene. Påfør klarlakk hvis ønskelig.
5

Velg en prefabrikert seng kit merket for installasjon i en 1966 Chevy Fleetside. Sett forkanten brikkene på plass langs siden av sengen, foran hjulet brønner. Marker posisjonene til boltene under vinkeljern på brettet kanten. Måle ut fra kanten av sengen til bolten ender og merk bolt posisjoner på hvert bord. Bore hull for å passe over boltene med en 5/16-inch bit. Still kantbordene på plass, tipper dem på kanten til å skyve under boltene, og passer dem på plass nedenfra. Sett den fremre enden av hver kantbord på leppen på forsiden av sengen, og den leppe på fronten av hjulnavet. Monter de bakre kantbordene bak hjulet brønner på samme måte.
6

legg platene inn i sengen i henhold til diagrammet som fulgte med seng kit. Vanligvis bredere monteres platene i midten. Monter en metall bolt stripe mellom hvert bord, samkjøre skruehullene med skruehullene i rammen under. Monter slått ned kantene på bolt strimler i sporet langs langsiden av hvert tre stripen for å justere dem. Monter en bolt gjennom hvert hull.
7

Monter terskelen bak baren på plass på baksiden av lastebilen sengen. Monter åpen kanal på forkanten over endene av de nye gulvbord. Bolt de to hjørnene på plass og stram fra undersiden. Legg en skive og mutter til hver bolt fra undersiden og trekk til med en pipenøkkel.
8

Sand, prime og male bakluken og sett den tilbake på hengslene, kjøring pinnene på plass med en hammer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144170.html

Previous:
Next:

Trucks