Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2003 3,5 Liter Chevy Silverado Intake Torque Spesifikasjoner

Ofte, når folk spør hvor mye strøm en bil eller lastebil har, de henviser til hvor mye hestekrefter den har. Dreiemoment er ofte oversett i kraft kategori når man sammenligner biler. Faktum er at dreiemomentet har så mye å gjøre med makt som hestekrefter gjør. Dreiemoment er hvor mye brute force en bil eller lastebil kan plassere på et objekt for å gjøre det flytte. Dreiemoment er ofte brukt for å forklare lastebiler 'tauing evner. 2003 Chevy Silverado genererer omtrent like mye moment som noen lastebil i sin low-end motor klassen. Stock Torque

lager motoren i 2003 Chevrolet Silverado 1500 genererer 260 fot-pounds av dreiemoment. Sammenlignet med andre 2003 lastebiler, leverer Silverado høyeste dreiemoment i sin klasse. 2003 Chevrolet Corvette bruker en motor som kan sammenlignes med den Silverado, men skyver ut 100 flere fot-pounds av dreiemoment. Dette betyr at med endring, er det Silverado motoren i stand til å gi mye mer dreiemoment og hestekrefter.
K & N Intake

ettermarkedet K & N luftinntaket til 2003 Silverado legger ca 10 fot-pounds av dreiemoment og ca 15 ekstra hestekrefter til Silverado aksjer motor. Ved å flytte luftinntaket filter, er mye mer luft suges inn i inntaket. Dette gir en rikere luft-til-fuel ratio, noe som betyr mer makt.
Injen MRtech2 Air Intake

Injen MRtech2 luftinntaket til 2003 Chevrolet Silverado er svært lik den K & N luftinntak, men har en større luftfilter. Luftfilteret er også en annen form, som Injen sier tillater større luftstrøm. Den Injen luftinntak gir en heidundrende 41 hestekrefter til lager Silverado motor, og legger til rundt 11 fot-pounds av dreiemoment.
AEM Air Intake

AEM luftinntak er nesten identisk med K & N luftinntaket til 2003 Chevrolet Silverado. Den viktigste forskjellen er at AEM luftfilter er mindre, noe som AEM hevder hjelper flytrafikken raskere inn i motoren. AEM hevder ca 9 fot pounds av dreiemoment legges til når deres luftinntak er installert, med en ekstra 12 hestekrefter ekstra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144168.html

Previous:
Next:

Trucks