Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å demontere en turbolader

Turboladeren er en komponent av luft-system for et kjøretøy eller maskin. Turboladeren er boltet til eksosmanifolden av den selvsugende motoren. Turboladeren anvender motorens eksos spinne sin turbin-hjulet, som i sin tur trekker inn frisk luft gjennom inntaket side av turbinen. Den friske luften sendes inn i sylindrene. Luften blir så blandet med drivstoff under inntak syklus av motoren. Turbolader feil kan oppstå i løpet av levetiden på motoren. Demontering en turbolader for reparasjon eller vedlikehold kan være nødvendig å forlenge motorens levetid og beholde motorytelse. Du trenger:
Nøkler
låseskivene og stikkontakter
benkhammer
Flathead skrutrekker
Butikk håndklær
Plastfolie
Paint markør
Penetrating smøremiddel

Vis flere instruksjoner
en

Fjern boltene fra kompressorhuset av turbolader med en skralle med en kontakt som passer skruehodet. Kompressorhuset er huset og som ikke har den eksos hale stede. Sett boltene til siden. Fjern de fire boltene som er under kompressorhuset med en skralle og socket. Trekk kompressorhuset fri fra turboladeren.
2

Fjern boltene fra turbinhuset med en skralle og socket, og etterlot to bolter fortsatt festet på toppen og bunnen av huset. Still fjernet boltene til side. Begynn å fjerne det øverste og nederste boltene, alternerende mellom hver bruker 1/4-tommers svinger. Fortsett til boltene er fjernet. Skyv turbinhuset fra turboladeren.
3

Mark både turbin og kompressor hjul ved hjelp av en maling markør med en linje som går fra hjulet til midtseksjonen. Dette vil tillate deg å justere hjulene under montering.
4

Fjern kompressoren hjulmutter med en 7/16-inch socket. Trekk kompressor-hjulet fritt fra midtstykket. Fjern turbinhjulet og akslingen ved å banke på turbinen akselen med en hammer før de er fri for sentrum boliger.
5

Fjern kompressoren plate ved å løsne de to boltene som holder den på plass. Sett boltene til siden.
6

Fjern låseringene som holder de turbinlagre på plass med en liten flat skrutrekker. Etter låseringene er fjernet lagrene skal gli fri fra akselen. Hvis lagrene er stramt og vil ikke løsne fra akselen, bruk en gjennomtrengende smøremiddel på akselen for å hjelpe skyve lagrene gratis.
7

Spray lagrene med smøremiddel for å forebygge rust og å løsne karbon. Dekk til turboladeren hus og hjul med en plastduk eller butikk håndkle for å stoppe eksponering for støv og skitt. ​​

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144148.html

Previous:
Next:

Trucks