Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow en Chevrolet Pickup

Avhengig av hvordan Chevy lastebilen er utstyrt enten med en automatisk eller manuell girkasse, bestemmer hvordan du vil taue din lastebil. Hvis bilen er utstyrt med en manuell girkasse, installere lastebil på slep dolly, pass på at lastebilen er ikke på noen gear, og taue bilen. Hvis den er utstyrt med en automatisk girkasse, fjerne drivakselen etter å trekke lastebilen på dolly. Du trenger
Wrench sett
Skrutrekkersett
Plastic wrap
Duct tape
Vis flere instruksjoner
en

Trekk lastebil på slep dolly og stropp forhjulene ned med skralle stropper. Cinch stroppene tett og kontroller at de er tett ved kraftig slite på dem. Tow lastebilen hvis den er utstyrt med en standard girkasse.
2

Fjern drivakselen om lastebilen er utstyrt med en automatisk girkasse. Fjern U-bolter der drivakselen kobles til bakakselen åk. Løsne boltene med en skiftenøkkel og trekk på U-boltene ut. Bruk en skrutrekker og lirk forsiktig opp drivakselen ut av åket.
3

Pakk bærende caps på den universelle felles med duct tape. Dette vil hindre at caps fra å falle av og søle nålelagre. Trekk drivakselen ut av overføringen halen akselen.
4

Wrap slutten av sendingen halen akselen med plastfolie og tape den på plass. Dette hindrer overføring væske renner på veien som bilen taues.
5

Sett drivakselen når du når din endelige destinasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144136.html

Previous:
Next:

Trucks