Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan koble opp Traktor Dobler

A "double" er en populær traktor-tilhenger kombinasjon bestående av en traktor traktor /semi-trailer og en annen trailer. Den første og andre hengere er kombinert med en omformer, eller dolly - en femte hjul på en aksel. Kopling, eller trekke opp, er ikke en vanskelig prosedyre, men for sikkerhets skyld må du gjøre det riktig. Med unntak av bruk av dolly, er kopling dobles i hovedsak den samme som kobling av en traktor og en semitrailer. Instruksjoner
en

Inspiser dolly grundig for skadede eller manglende deler og fett dolly femte hjulet. Åpne luft tank petcock - eller trykke luften utgivelsen ventil. Med en hjelper, sette dolly foran den andre traileren, Trailer 2 - eller bruke traktor /semitrailer kombinasjon for å plukke opp, drive og plassere dolly nær fronten av Trailer 2. Plasser dolly så sitt femte hjulet berører den fremre av Trailer 2 og deres femte hjul kjever er i tråd med Trailer 2 konge pin.
2

Tilbake traktoren-semitrailer kombinasjon på plass foran dolly . Låse traktoren kun brems hvis du har en, sette trailer lufttilførselen ventil i nødstilfelle posisjon og komme seg ut av førerhuset. Løft tungen på dolly for hånd. Hekt dolly øye kroken på Pintle krok av Trailer 1, tilhengeren hektet på traktoren. Lukk Pintle kroken sikkerhetslås og hekt sikkerhet kjeden fra dolly på Trailer en O-ring. Hev dolly landingshjulene og koble dolly luftledninger og elektriske ledningen til baksiden av Trailer en. Lukk dolly sin petcock tappekranen og Trailer 2s avstengningsventiler. Dolly femte hjulet kjever bør være åpen.
3

Sørg Trailer 2 høyde er litt lavere enn dolly femte hjulet. Hvis Trailer 2 er utstyrt med våren bremser, vil parkeringsbremsene være "On". Tilbake til traktoren og sikkerhetskopiere dolly henhold Trailer 2. Hvis Trailer 2 ikke har våren bremser, koble luftledninger og elektrisk kabel fra dolly til Trailer 2. Åpne avstengingsventiler på baksiden av Trailer en.
4

Sørg for at ingenting og ingen er bak Trailer 2 eller mellom eller under noen av enhetene. Slipp traktoren kun brems og sakte tilbake dolly henhold Trailer 2 til du hører og føler femte hjulet kjevene låser rundt kongen pin. Bruk landingshjulene sveiv for å heve Trailer 2s landingshjulene bare litt. Tilbake til traktoren, skift til lav og forsiktig prøve å flytte traktoren fremover.
5

Kom deg ut av drosjen og visuelt sjekke at det ikke er mellomrom mellom trailer øvre coupler plate og femte hjulet. Sikre den femte hjulet låsespaken. Skru opp trailer landingshjul og sikre landingshjulene håndtaket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144133.html

Previous:
Next:

Trucks