Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer du en bakluke Cap

Når lasting og lossing gjenstander fra lasteplanet, kan det oppstå skader redusere verdien av lastebilen. Ting som riper, bulker og lakkskader kan forebygges på bakluken ved hjelp av en bakluke cap. Bakluke caps er vanligvis laget av hard plast og er designet passer over den øverste kanten av bakluken. Ofte brukt som innflytelse når lasting eller lossing elementer fra lastebilen, tenderer en bakluke cap å samle de mest slitasje ut av ethvert område av din lastebil seng. Du trenger
Elektrisk drill
Phillips skrutrekker
Phillips skruer
9/64-inch borekronen
Vis flere instruksjoner
1

Rengjør den øverste kanten av bakluken ved hjelp av alkohol pads eller rensevæske og en ren klut. Overflaten av bakluken må være rene for at tapen til å feste.
2

Fjern dekkpapiret fra bakluken cap. Vipp av papir for å få tilgang til tape.
3

Juster bakluken cap med den øverste kanten av bakluken. Sett lokket på bakluken, og trykk ned bruke hendene til å legge press for å danne et stramt bånd.
4

Skjær et par stykker av teip levert av produsenten. Kutt tape i to-tommers biter med saks. Fjern dekkpapiret fra tapen og plasser den på baksiden av bakluken cap.
5

Drill fire pilothull, jevnt fordelt over toppen bak på bakluken ved hjelp av en drill og en 9 /64-tommers borkronen. Sett inn fire skruer i pilothull og stram dem med en Phillips skrutrekker. Stram skruene ved å skru dem med klokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144130.html

Previous:
Next:

Trucks