Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge en Wood Truck Topper

Å gjøre en topper for lastebil gir deg et sted å sove når camping, sammen med evnen til å bære elementer i lastebilen din og holde dem ut av weather.Using noen grunnleggende materialer og en litt kunnskap, kan du bygge en lastebil topper ganske lett, og gir mange års god bruk. Den topper passer en lastebil med en 4-by-8-fots seng. Du trenger:
fire meter lang to-by-2-tommers plater (6)
Epoxy lim
Drill
skrutrekker bit
3-tommers treskruer
8 -fot lange 2-av-2-tommers plater (2)
4-by-8-fots 1/2-inch-thick kryssfiner ark (1)
2-by-8-fots 1/2 -tommers-tykke kryssfiner ark (2)
2-by-4-fots 1/2-inch-thick kryssfiner ark (2)
Caulk
Caulk pistol
1-tommers treskruer
1-tommers metall skruer
Paint
Paint roller
to dørhengslene
Todelt dørlås låsen
Vis flere instruksjoner
en

Lim på plass en fire meter lang to-by-2-tommers bord på hvert hjørne av 8 meter lang lastebil seng med epoxy lim. Dette trinnet posisjonerer de fire søyler som trengs for å gjøre den støtten boksen for lastebilens topper.
2

Fest de resterende to 4-fot lange to-by-2s på toppen av søyler langs 4 -fot bred sider av lasteplanet ved hjelp av en drill, skrutrekker bit og 3-tommers treskruer. Dette trinnet gjør korset støtte deler av støtten boksen for lastebilens topper.
3

Fest åtte fot lange to-by-2s til toppen av støtte søyler hvor de er parallelle med hverandre og parallelt med de 8-fots sider av lasteplanet ved hjelp av bor, skrutrekker bit og 3-tommers treskruer. Dette trinnet posisjonerer lengde støtte deler av støtten boksen for lastebilens topper.

På dette punktet, vil du er ferdig med lastebil topper støtte boks. Det bør stå ca 2 meter over toppen av siden og foran vakter og bakluken på lastebilen.
4

Position to to-by-8-fots 1/2-inch-thick kryssfiner ark sammen de åtte-fots sider av lastebilen topper støtte boks på motsatte sider av hverandre. Fest disse arkene til lastebil topper støtte boksen ved å kjøre 3-tommers treskruer gjennom dem med drill og skrutrekker bit og inn i oppreist og lengderetning støtter av støtten boks for lastebilens topper. Dette trinnet posisjonerer sider av lastebilen topper.
5

Plasser en 2-by-4 fot 1/2-inch-thick kryssfiner ark sammen foran 4-fots side av lastebilen topper støtte boks . Fest stykke til lastebil topper støtte boksen med drill og skrutrekker bit for å kjøre 3-tommers treskruer gjennom to-by-fire fots stykke og inn i søyler og bredde støtter av topper støtte boks. Dette trinnet posisjonerer forsiden av lastebil topper.
6

Plasser en 4-by-8-fots 1/2-inch-thick kryssfiner ark på toppen av lastebilen topper støtte boks. Fest kryssfiner til støtte boksen med drill og skrutrekker bit for å kjøre 3-tommers treskruer gjennom kryssfiner ark og inn i lengderetningen og bredde støtte bitene av boksen. Dette trinnet posisjonerer toppen av lastebil topper.
7

Plasser en dør hengslet i hver av de øverste hjørnene på baksiden av lastebilen topper boksen. Plassere disse der de vil åpne mot baksiden toppen av boksen. Hengslene vil tillate deg å åpne baksiden av lastebilen topper. Fest dørhengslene til de beste hjørnene av boksen med 3-tommers treskruer.
8

Fest resterende 2-by-4-fots 1/2-inch-thick kryssfiner stykke til døren hengsler plassert i trinn 7 ved hjelp av 1-tommers treskruer sammen med drill og skrutrekker bit. Dette trinnet passer på baksiden av lastebilen topper boksen til lastebilens topper.
9

Fest en todelt dørlås låsen til bunnen av lastebil topper bakdøren du plassert i trinn 9 og til toppen av lastebilens bakluke med 1-tommers treskruer og 1-tommers metall skruer. Dette trinnet posisjonerer låse låsen slik at du kan sikre døren til lastebil topper under kjøring.
10

Seal sømmene av lastebil topper med pasta og en drivning pistol. Dette trinnet gjør lastebil topper værbestandig.
11

Påfør maling til alle sider av lastebilen topper med en maling valse til å lage topper helt værbestandig. Tillate ca en dag for malingen tørke helt før du bruker topper. På dette punktet, bør lastebil topper være klar til bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144129.html

Previous:
Next:

Trucks