Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Installer hvordan en Tow Hook på en RAM

Mopar slep kroker er i stand til tauing 5,500 pounds, og montere mellom rammen og støtfanger mount. Legge slep kroker til Ram din kan være en praktisk steg samtidig gjøre din lastebil ser tøffere. Installasjonsveiledningen kan variere avhengig av merke, modell og år av din Dodge Ram. Prosessen bør ikke ta mer enn en time. Du trenger
Ratchet og socket sett
Drill
Torx driver
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at din slepekrok kit har alt nødvendig deler. Det bør komme med slep kroker, kreves monteringsutstyr og instruksjoner.
2

Fjern air dam. Installasjonen kan gjøres med air dam på plass hvis du finner ut at din lastebil har klinket i begge ender. Dine åpninger for slep kroker er kanskje ikke så rent skjønt.
3

Fjern støtfangeren. Det kan være to eller tre bolter som må fjernes for å installere hylle for slepekrok. Hvis det bare er to hull, må du bore en tredje med en halv-tommers drill.
4

Stram boltene i støtfangeren og deretter de tre ytre boltene på braketten. Stram alle boltene til spesifikasjonene i instruksjonene.
5

Fest kroken med de to 19mm boltene som fulgte med monteringssett. Du må kutte en åpning i luften demningen og skyv air dam tilbake over den nylig installerte slep kroker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144127.html

Previous:
Next:

Trucks