Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Design en 78 Ford F100 Custom

Fords slutten av 1970 era F-100 pickup lastebil gir et solid grunnlag for endring. Ford lastebiler av denne epoken delt front-end design med Broncos, og er populær blant entusiaster på grunn av sine enkle å lokalisere deler og brukervennlige modifikasjoner. Dette bestemte Ford lastebil kan endres i en gate tur eller i en off-road lastebil avhengig av dine preferanser. Du trenger å gjøre noen grunnleggende avgjørelser før du faktisk begynner tilpasning prosessen, men når du har din egendefinerte lastebil designet du vil ha din egen 1978 Ford F-100 pickup. Instruksjoner
en

Bestem om du vil at denne lastebilen å være en tilpasset løype lastebil eller en personlig street rod. Hvis du kommer til å gå off-road rute husk at du vil bie søker robusthet gjennom design. Velger å slå 1978 Ford F-100 i en gate hot-rod vil lede deg i retning av elegant og stilig.
2

Velg en kjørehøyde for 1978 Ford F-100. Hvis du går off-road ruten du vil ønske å løfte bilen. En suspensjon lift vil øke fjæringsvei og bakkeklaring, men til en høyere pris enn en body-lift som bare hever bakkeklaring. Hvis slippe bilen vurdere veiene du skal reise på og justere dine ønsker tilsvarende.
3

Velg et hjulsett for din egendefinerte Ford F-100. For de som velger å gå off-road retning i sin tilpasset design, vurdere felger med beadlocks. Hvis du går for en street style for lastebil, bør du vurdere å øke størrelsen på felgene fra lager enheter. Vær oppmerksom på at kommer til å virkelig lav-profil dekk kan øke risikoen for rim skade fra jettegryter.
4

Bestem deg for en støtfanger behandling for lastebil. For de som velger en off-road tilpasning banen vil kan du legge halen lys dekker, pensel vakter og vinsjer, samt utvinning kroker. Hvis du kommer til å forvandle din Ford F-100 inn i en hot-rod gate lastebil erstatte fabrikken krom støtfangere med flush, kropp fargematchingstandarder enheter for å legge et elegant utseende til pickup din.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144126.html

Previous:
Next:

Trucks