Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Definer Dual Tandem Axle Vekt

Enten du trenger å vurdere spesifikasjonene til en lastebil eller holdbarheten av en skala som veier det , vel vitende om to tandem akselvekter er viktig. Definisjon

Dual tandem aksel vekt, eller DTA , er belastningen som hver dual tandem aksel på en lastebil er bærer . En dobbel tandem aksel er en dobbel aksel koblet til fire eller åtte hjul. DTA er en kapasitet karakter som måler den maksimale belastning på en gruppe på to aksler innbyrdes 4 meter fra hverandre med en aksel bredde på 8 meter . DTA er også kjent som konsentrert lastekapasitet , eller CLC , eller dobbel tandem aksel kapasitet, eller DTAC .
Bruk

Truckprodusenter inkluderer DTA på spesifikasjonen ark for deres lastebil modeller . DTA også kan indikere veiing kapasitet på lastebil - vekter og brukes som en vurdering av maksimal stressnivå for veier.
Betydning

Road og motorvei myndighetene bekrefter lastebil vekter for å vurdere avgifter eller bompenger og for å sikre lastebiler forbli innenfor trafikksikkerhet retningslinjer. Selv om DTAs av mange lastebiler faller under £ 34,000 . , Flere lastebiler modeller har en DTA over £ 80,000 . Veier stasjoner må sørge for at de har en skala som tåler stress av disse lastebilene og at de vet hvilke lastebiler ville overbelastning sine enheter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144123.html

Previous:
Next:

Trucks