Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer du et stikk på en lastebil

Lette lastebiler har eksistert nesten like lenge som den første bilen. En pickup lastebil kan være ganske hendig redskap for å ha rundt. I bagasjerommet seng kan trekke lasten veier mange hundre pounds eller mer, og noen lastebiler har en passasjer kapasitet som tilsvarer en bil. Med installasjon av en hindring, kan en pickup bli enda mer allsidig. Avhengig av modell, kan noen lastebiler slep tilhengere som veier flere tusen pounds. Du trenger
to bremseklosser
Felt spiss penn (valgfritt)
½ tommers borekrone (valgfritt)
Elektrisk drill (valgfritt)
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren og la eksossystemet avkjøles. Sett girvelgeren i park for en lastebil med en automatisk eller la overføringen i første eller revers for en lastebil med en manuell girkasse. Chock en av dekkene for å hindre bevegelse.
2

Senk reservehjul fra undersiden av bagasjerommet seng og fjerne den for å gjøre arbeider rom for installasjon av stikk. Følg reservedeler dekk instruksjoner for bilen, hvis det er nødvendig. Hopp over dette trinnet hvis kjøretøyet ikke har en under-seng reservedekket.
3

Slide under bak på bilen og finne fabrikk-boret hull i undersiden av hver ramme rail . Hev stikk til undersiden av lastebilen slik at kroken uavgjort bar røret er vendt mot baksiden av lastebilen. Stille opp festehull i stikk til fabrikk-boret hull i rammen. Hopp over dette trinnet hvis rammeskinnene har ingen fabrikk hull.
4

Hev stikk i posisjon under lastebilen og merk plasseringen av stikk montering hull på rammen skinner med en filt spiss penn. Senk stikk. Plasser en ½ tommers borekronen inn i en drill og bore gjennom rammeskinnene på pennestreker. Hopp over dette trinnet hvis rammeskinnene har fabrikk-boret hull.
5

Place en av stikk beholde bolter gjennom hullet i en bolt blokk, som er inkludert med stikk, og sett deretter gjenget ende av bolten gjennom en av stikk montering hull i rammen rail med gjenget ende vender nedover. Gjenta for hver gjenværende festehull.
6

Hev stikk i posisjon slik at boltene som stikker ut gjennom undersiden av rammen rails på linje med stikk montering hull. Fest stikk ved å plassere låseskiver og muttere over gjengede enden av boltene. Stram til boltene med moment angitt i stikk instruksjoner med en momentnøkkel.
7

Sett reservehjul (hvis fjernet) og fjern bremseklosser.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144118.html

Previous:
Next:

Trucks