Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik feilsøker en Detroit Diesel Engine

Detroit Diesel er en av de tre store heavy duty motorprodusenter i USA sammen med Caterpillar og Cummins. Som motorkomponenter begynner å svikte på grunn av alder og slitasje eieren vil til slutt må feilsøke årsakene til problemene for å sikre at de riktige reparasjon prosedyrer blir fulgt. Selvtillit feilsøking mindre problemer vil spare eieren tid og penger. Noen problemer selv vil kreve en fabrikk utdannet tekniker med riktig diagnostisk utstyr. Du trenger
Mekanikk verktøy
Shop håndklær
problemer Manuell
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk fargen på røyken som kommer ut av stabler . Hvit røyk vil indikere at motoren er i gang for kult å brenne riktig mengde drivstoff som trengs i normal drift av motoren. Hvis røyken er svart motoren brenne av for mye diesel muligens peke på en drivstoffpumpe eller injektor feil.
2

Slå på motoren tenning. Hvis motoren ikke slår over start-systemet kan være sviktende. Slå på frontlyktene. Hvis lysene slås på dette indikerer at batteriene er ikke drenert og starteren kan være problemet.
3

Start motoren og la den få normal driftstemperatur som er rundt 190 grader Fahrenheit. Hvis motoren begynner å overopphetes slå den av. Åpne motordekselet og inspisere kjølevæsken linjer for lekkasjer. Kontroller kjølevæske reservoaret eller surge tank for å være sikker på at kjølevæske er fylt til spesifikasjonene. Dersom kjølevæskenivået er korrekt, indikerer dette at en termostat kan bli sittende fast i åpen posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144109.html

Previous:
Next:

Trucks