Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre en toppakning på en Detroit Diesel

The Detroit Diesel Series 60 var en av de mest solgte på-highway-motorer på 1990-tallet. Med en enkel overliggende kamaksel og elektronisk kontrollsystem, ble den 60-serien et populært alternativ med lastebil produsenter som Freightliner, Peterbilt og Kenworth. Normal slitasje og aldring av en motor vil nødvendiggjøre at delene kan fjernes og skiftes ut under motorens levetid. Topplokket er en hovedkomponent av motoren, og til slutt til pakningen vil begynne å lekke kjølevæske. Du trenger
Mekanikk verktøy
Butikk håndklær
Brake clean
Scotch Brite pads
Copper Coat
J35784 Kent Moore guide studs
Vis flere instruksjoner
Endre en toppakning
en

Fjern rusk og oljerester fra brannen-dekk på topplokket med en klut og brems ren. Etter at oljen og smusspartikler er fjernet kontrollere topplokk for karbon bygge opp. Fjern karbon ved å skrubbe topplokket overflaten med en Scotch Brite pad på de områdene av karbon oppbygging. Tørk av brann-dekk ren med en klut
2

Rengjør overflaten av sylinderen-blokken der det mates med topplokket med en klut og brems ren. Tørk bort overflødig oppsamling av olje være sikker på at paringen er plant og rent. Installer guide studs foran og bak på motorblokk og sette topplokkpakningen på motorblokken dekk.
3

Påfør kobber strøk til brann-dekk på topplokket i generelle områder hvor topplokkpakningen vil sete. Tørk bort overflødig kobber pels som kan ha smurt på ventilen hoder.
4

Løft topplokket over motoren og lette forsiktig ned på motorblokken til den sitter på blokken dekk plugger. Fjern boltene og installere de 38 Topplokksboltene. Trekk til boltene mellom 185 og 210 fot pounds i riktig rekkefølge som fremgår av Detroit Diesel Series 60 feilsøking manuell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144108.html

Previous:
Next:

Trucks