Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan senter en lastebil Camper

Når du installerer en add-on campingvogn på en pickup lastebil seng, sørge for at det er justert riktig. Når ting går galt, er det vanligvis på grunn av ødelagte komponenter. For å avgjøre om lasteplanet vil justere med campingvogn, måle campingvogn shell og lasteplanet for å avgjøre om de er skjev eller vridd. Mål fra hvert hjørne, i en "X"-mønster. Dette vil raskt finne noen skade. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Ta første målingen ved å ha en assistent holde enden av et målebånd på langt hjørne av plukke opp seng på passasjersiden mens du holder kroppen av målebånd på sengen nær sjåføren døren. Denne "cross-seng" målingen er den første referansen lesing.
2

Mål motsatt side. Følg samme prosedyre, men skifte side. Assistenten vil gå til motsatt hjørne på førersiden, og du vil flytte til passasjersiden. Være sikker på å måle fra samme steder som speilet den første målingen.
3

Sammenlign disse målingene. De bør være identiske hvis lastebilen sengen er firkantet. Hvis målingen er av, er sengen skjev og campingvogn shell vil ikke sentrum når det er installert.
4

Mål campingvogn shell følge samme prosedyre. Resultatene vil raskt avgjøre om det camper skallet er skadet på noen måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144090.html

Previous:
Next:

Trucks