Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Fest Tow stropper til en Dodge Dakota

The Dodge Dakota er tilgjengelig i standard drosje eller king cab alternativer. Firehjulstrekk og slepe-wheel drive versjoner er også tilgjengelig. Trucken benytter slep metallbøyle-kroker på undersiden av den foran lastebilen hvor slep stropper er festet. Ved tauing fra baksiden, har Dakota forsterket løkker bak støtfangeren på undersiden av kjøretøyet. Bruk disse løkkene når feste slep stropper til riggen. Instruksjoner
Front Loops
en

Bøy ned slik at metall løkker på undersiden av fronten på lastebilen er synlige. Se etter looper til venstre side av hjulene og rett bak støtfangeren.
2

Clip draget stropp enveis kroken på løkkene. Hvis bilen er fast og du trekker det ut, plasserer tow-stroppen på den siden som har det høyeste punktet over bakken. For eksempel, hvis bilen er skjev til venstre og venstre hook er utsatt, klippet på venstre hook.
3

Fest to slep stropper, en på hver side, for rett ut tauer og trekker. Bruk løkker til å feste slep-stropp kroker.
Rear Loops
4

Bøy ned på baksiden av lastebilen og se under støtfangeren og i nærheten av aksel. Finn metall loops bak støtfangeren.
5

Clip draget stropp klipp til sløyfen for å feste stroppen for tauing. Klipp en annen stropp på motsatt side loop.
6

Ta med slep-stropper mot midten av bilen som du tilbake bort fra riggen. Bring slepet sammen slik at de er i midten av kjøretøyet og kobler en tredje stry hempe på midten, slik at en trekant med en enkel stropp som strekker seg ut fra spissen av den vinkel bort fra trucken. Bruk denne ene stroppen til å feste til draget bil eller tilhenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144081.html

Previous:
Next:

Trucks