Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne Gear Ratio av en 1998 Chevrolet S-10 4X4

The 1998 Chevrolet S-10 er en light-duty pickup lastebil tilgjengelig i vanlig drosje og extended-cab skjemaet. Grunnmodeller inkluderer en 2,2-liters in-line firesylindret motor, mens oppgraderte S-10s har en kraftigere 4,3-liters V6. Standard funksjoner inkluderer servostyring, air condition, strøm bremser og cruise control. På grunn av flere drivverket alternativer tilgjengelig for 1998 årsmodell, kan aksel og girkasse forholdstall varierer fra ett kjøretøy til et annet. Fastsette den konkrete overføring og bakakselutvekslinger for S-10 er en enkel oppgave når du bruker riktig informasjon. Instruksjoner
en

Åpne hanskerommet kupé på passasjersiden av dashbordet.
2

Finn torget RPO klistremerke inne i hanskerommet. Den RPO klistremerke inneholder flere tresifrede alfanumeriske koder som angir de spesifikke funksjonene som er installert på kjøretøyet.
3

Skriv ned hver kode som begynner med en "M" og "G." RPO koder som begynner med "G" representerer de spesifikke drivakslene installert på S-10, mens koder som begynner med "M" indikerer overføring type.
4

Naviger til "General Motors Corporation Transmission Girutvekslinger "site (se Ressurser). Finn overføring girutvekslinger oppført over fra den riktige RPO kode på kartet.
5

Naviger til "General Motors Corporation Drivaksel Girutvekslinger" site (se Ressurser). Krysshenvis bilens aksel RPO kodene med kodene er oppført på kartet. Overføringen tilfelle brukes til 1998 firehjulstrekk S-10 lastebiler har en "lav" girutveksling på 2,72 og 1,0 for "High" girstilling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144072.html

Previous:
Next:

Trucks