Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Truck Lumber Rack Installasjon

Hvor ofte har du behov for å hale ark trelast og andre lang trelast, og enten lastebilen seng var ikke stor nok, eller du måtte gjøre mange turer? Det virker som ingen virkelige arbeidet lastebil er fullt arbeid-klar før den har en trelast rack eller stige stativ installert, slik at du kan dra full nytte av sin hale kapasitet. Mens noen foretrekker å gå til metall butikk og har disse stativene designet og sveiset fra tube metall, andre velger å kjøpe og installere seg like effektive rack-kits. Installerer disse trelast racks kan oppnås med håndverktøy, know-how og hjelpe. Du trenger:
Rack kit og maskinvare
diagrammer med bokstavmerkede deler
Målebånd
Marker
maskeringstape
Kniv
Ratchet
3/8-inch socket
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Bruk diagrammene med bokstavreglene deler for å montere rack kit med den medfølgende hardware. Med trelast stativet ferdig montert, bruker bilmodell diagram og momentnøkkel til å stramme festene i henhold til din bilmodell.
2 Lastebilen haling bed rails er montering layout for trelast og stigen racks.

Monter pads langs toppen av lastebilens haling bed rails. Hakk festeflaten med verktøyet kniv der det trengs for din modell lastebil. Sett foran forsamlingen på festeflaten du nettopp installerte. Hold hakk ender omtrent 1/8 av en tomme fra fronten av lastebilen sengen og bort fra førerhuset.
3

Tråd klemmen låsen på klemmen forsamlingen. Klemmen lås hullet er forskjøvet, så legg den tykkere side mot klemmen. Hvis modellen ikke tillater dette, slår den tynne siden mot klemmen for å få klarering for det.
4 Ti fot-pounds er stramt nok til å holde stativet på plass.

Skyv klemmen sammenstillingen inn i det fremre montasje, og presse dem så langt som mulig til endene av monteringsskinnene. Hver klemme sammenstillingen bør være så langt som mulig på skinnen fra den annen for å tillate hele-lengder på en lastebil modell. Monter klemme blokkene i flukt med undersiden av skinnen. Trekk til festene av klemmen forsamlingen til 10 fot-pounds med momentnøkkel.
5

Lukk bakluken og installere de monteringsfundamenter akkurat som du gjorde på forsiden av sengen. Tape montering kile på plass. Bruk diagrammene for å angi at kile og puten i forhold til luken. Sett de montering klemmer på montasjeskinne, holde dem i flukt med undersiden leppe av den øverste sengen rail akkurat som klemmer nær førerhuset. Stram dem til 10 fot-pounds.
6 Lumber og ladder racks montere helt fint på bedliners.

Ta montering bar av bakre enhet og sette den på den bakre delen av stativet. Gjør det samme for den andre bakre beinet. Åpne bakluken og skyv den bakre tverrbjelken montering på de monterte skinnene og trekk til 15 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144071.html

Previous:
Next:

Trucks