Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Instruksjoner for Dynachrome Leaf Spring Hjelpere

bladfjærer har flere lag eller blader som er bundet sammen for å gi støtte til en bil eller tilhenger. Dynachrome blad våren hjelpere legge et ekstra lag med styrke til bunnen av dine eksisterende bladfjærer å aktivere støtte som er mer fast og evnen til å bære tyngre last i bilen. Leaf våren hjelpere installere uten behov for noen spesialiserte verktøy. Du trenger
to mursteiner
Jack
to bukker
to par justerbare tang
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en murstein foran hver fremre hjul på kjøretøyet. Aktiver nødbremsen på bil eller lastebil.
2

Jack bakre støtfangeren på bilen opp og plassere en jack stå under hver bakakselen. Senk og ta ut kontakten.
3

Fjern begge bakhjulene utenfor kjøretøyet. Sett dekkene til side.
4

Plasser en nagle i hullet lengst fra slutten på bladet våren hjelpere for maksimal våren øker. Plasser en nagle i hullet nærmest slutten for moderat våren økning, og ikke sette inn en nagle for minimum våren vektøkning.
5

Place et blad våren medhjelper under fjærene på venstre side av kjøretøyet med to vertikale brakett ender vendt oppover på baksiden bak aksel.
6

Slide en bolt gjennom utsiden av braketten og plass en mutter på bolten slutten. Fortsett å skyve bolten gjennom den indre side av braketten og skru en mutter på den utstikkende ende.
7

Hold ett par justerbare tang på mutteren, og et andre par på bolthodet. Slå skruehodet urviseren mens mutteren i posisjon til å stramme skruen.
8

Sett U-bolten gjennom hakket på våren helper med to ben peker opp. Plasser den flate metall klemme stroppen på toppen av fjærer samkjøre sine to hull på U-bolt ben. Plasser en lås skive på hver etappe av stroppen etterfulgt av en nøtt. Slå begge mutrene klokken med justerbare tang for å stramme dem.
9

Gjenta disse instruksjonene for å installere riktig side leaf spring hjelper.
10

Bytt bakhjulene og Jack bakre del av kjøretøyet opp i sentrum. Fjern jack stands, lavere, og ta ut kontakten. Fjern klosser fra foran forhjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144054.html

Previous:
Next:

Trucks