Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

EGR vs SCR

The EGR vs SCR debatten møtte dieselmotor lastebiltransport industrien etter US Environmental Protection Agency varslet strengere utslippskrav av nitrogenoksider som ville tre i kraft i 2010 . Selektiv katalytisk reduksjon ( SCR ) og resirkulering av eksosen ( EGR ) er to NOx- utslipp reduksjon teknikker for diesel lastebil motorer . SCR
p Med SCR , er en urea- oppløsning som inneholder ammoniakk tilsatt til eksosstrømmen fra en diesel -motor, som , når kombinert med NOx , produserer uskadelige biprodukter , blant nitrogen og vanndamp, noe som er anordnet av gjennom eksosrøret .
EGR
p Med EGR motorer , er en del av motorens eksos resirkuleres gjennom motorens sylindre , og denne gassen kombinerer med frisk luft inne i brennkammeret , noe som reduserer oksygeninnholdet . Eksosen blir så avkjølt , noe som reduserer NOx-utslippene .
Sammenligning

Både EGR og SCR tilnærminger er i stand til å redusere NOx- utslippene med så mye som 90 prosent. Ifølge FleetOwner magasin , gir SCR teknikken bedre drivstofføkonomi , og den produserer mindre svevestøv . På den annen side krever EGR -metoden uten tilsetningsstoff og det er mindre av en byrde på lastebilen flåten eieren for å sikre at han er i samsvar med utslippskravene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144044.html

Previous:
Next:

Trucks