Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Kan en CDL være gyldig for bare én stat?

Hvis du elsker den åpne motorveien, og tanken på å hale flere tonn stål virker spennende --- da er du den perfekte kandidaten for en kommersiell førerkort (CDL). Avhengig av CDL klasse, kan du bli autorisert til å drive en lastebil, en buss eller en annen nyttekjøretøy. Mens CDL er utstedt av staten du bor i, hvis du er interessert i å bruke din CDL i flere stater, er det noen ting å ta hensyn til. Innhenting Din statlig utstedte CDL

Som en vanlig førerkort, innhente CDL krever at du passerer en skriftlig test og en road test. Lisensen er utstedt av staten du bor i, og designet for å møte minstekravet for føderale forskrifter. Stater kan utstede en CDL som klasse A, som lar deg betjene en kombinasjon av kjøretøy med 26 001 eller flere pounds, klasse B, som refererer til en enkelt kjøretøy på mer enn 26,001 pounds eller klasse C som klassifiserer biler som ikke passer i klasse A eller B. Andre statlige tester kan kvalifisere deg for visse påtegninger som farlig avfall håndtering eller skolebuss operasjoner.
CDL Federal Regulations

I tillegg til reglene i hjemstaten, er du pålagt å følge føderale standarder for CDL drift. Disse føderale regler er kritiske når de opererer på tvers av delstatene. For eksempel kan du bare kjøre bil innenfor klassen din grenser. Hvis du har en klasse C lisens til å kjøre en skolebuss, det betyr ikke at du er autorisert til å kjøre i klasse B farlig traktor. Din tilstand utstedt lisens må vise alle opplysninger som kan identifisere funnet på en standard førerkort, men det må også vise din CDL klassifisering, samt ordene "Commercial Driver License" eller "CDL" tydelig på det. Føderale forskrifter krever også at du varsle arbeidsgiver om kjøretøy-relaterte brudd. Du må også ha en medisinsk undersøkelse annethvert år for å bevise fitness.
Commercial Motor Vehicle Safety Act av 1986

The Commercial Motor Vehicle Safety Act av 1986 ble vedtatt, delvis for å sikre at lastebil og buss sjåfører var kvalifisert til å operere kjøretøy. Mens denne loven bidro til å etablere nasjonale retningslinjer, er det også lov til enkelte stater å beholde sine rettigheter til å utstede CDLs. Som et resultat, blir driverne ikke nødvendig å ha en nasjonal lisens, men det er ulovlig å besitte en cdl på mer enn én tilstand. Hvis du vurderer å flytte til en ny stat med din CDL, vil din bakgrunn skal kontrolleres med National Driver Registrer deg for å sikre at du ikke har en lisens utstedt fra en annen stat før de blir godkjent.
Overføre stater og Nonresident CDLs

States praksis gjensidighet som gjør at sjåfører med en CDL fra en tilstand til å operere i en annen stat. For å endre lisensen til en ny stat, vil 10 år med kjøringen din historie bli gjennomgått og en oppdatert medisinsk status er nødvendig. States også tillate drivere fra andre land for å drive kommersielle kjøretøyer. Ordet "Nonresident" vises på lisensen, og disse driverne er underlagt de samme utdanningen retningslinjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144041.html

Previous:
Next:

Trucks