Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1986 Nissan Pickup Ytelse

Nissan var opprinnelig kjent som Datsun , før selskapet skiftet navn i 1933 . I 1986 Nissan utviklet og markedsført en ny linje av pickups designet spesielt for den amerikanske forbrukeren . Spesifikasjoner

The standard motor på en 1986 Nissan pickup var 2,4 liter og i stand til 106 hestekrefter , en valgfri 3 -liters , V - 6 , 140 - hestekrefter motor var også tilgjengelig . Drivstoff kapasitet var 15,9 liter , med gjennomsnittlig kjørelengde på 15 MPG i byen og 24 MPG på motorveien.
Vilkår

Liter refererer til måling av motorens slagvolum , volumet av luft og drivstoff fortrenges av en motorens sylindre . I tilfellet med den 1986 Nissan pickup, kan det være enten fire eller seks sylindre .

Hestekrefter måler hastigheten av et kjøretøy, og er avledet fra muligheten av gjennomsnittlig hesten å bære en vekt på 100 pounds løpet 330 meter i ett minutt , noe som tilsvarer en hestekrefter .
resultatutvikling

Ifølge ytelsestester , håndterer bilen ligner på en bil. Motoren makt krever sjåføren å bruke milde press på gasspedalen eller risiko spinne bakhjulene . På grunn av gass tank kapasitet og drivstofføkonomi , er pickup også i stand til langdistanse turer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144034.html

Previous:
Next:

Trucks