Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2002 Silverado Trailer Kabling

Chevrolet Silverado automatiske girkasser er utstyrt med en Tow /Haul modus for bruk når tauing, som inkluderer ingen reparerbare komponenter eller ledninger. 2002 Silverado var en del av en kjøring av modell år som inneholdt en fabrikkmontert sjupluggs tilhengerfestet er montert på baksiden av kjøretøyet ved siden av slepet pakken. Fordi lastebil ble avlyttet av produsenten, ble et sett med sikringer fabrikken installert for å beskytte kretsene. Den dedikerte sikring bord er plassert i motorrommet, til førersiden av motoren. Gjøre deg kjent med trailer kabling i 2002 Silverado er en enkel prosess. Du trenger
bilens brukerhåndbok
Vis flere instruksjoner
en

Åpne lastebilens hette. Finn dedikert sikringspanelet til førersiden av motoren, over hjulet godt. Åpne sikringen luken ved å trykke på støpt plast tungen på bunnen slik at den ikke lenger ligger i kjeven sin, og løft sikringen luken mot deg og oppover.
2

Reference brukerhåndboken å identifisere sikringene. Vanligvis de er ordnet fra venstre mot høyre i følgende rekkefølge:. Back-up lys, venstresving /bremselys, høyresving /bremselys, trailer brems kontrolleren og nødblinklys
3 < p> Se etter en ny sikring panel i driverne fotbrønnen hvis turn /brems sikringer er fraværende. 2003 modell år Silverado har sine sikringer i denne plasseringen, og noen sene 2002-modellene ble utstyrt med den endrede utstyr.
4

Finn en separat sikring inne hovedsikringen panel ved siden av batteriet i motorrommet bay, merket "Trailer Park." Denne sikringen er en tyngre vurdering og styrer sidelights krets, slik at hvis en stor trailer med mange kjørelys taues standard sikringen ikke er pålagt tunge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144023.html

Previous:
Next:

Trucks