Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan virker den Heater i My GMC Pickup?

Varmeapparatet i noen lastebil eller bil er en ganske enkel funksjon. Bilens varmeapparat bruker eksisterende komponenter og spiller også en vesentlig rolle i kjølesystemet av lastebilen. En liten vifte sørger for varme for hytta samtidig bidra til å unngå at motoren blir overopphetet. Det begynner i Engine

forbrenningsmotor av din GMC pickup produserer all varmen som brukes til å varme opp hytta av kjøretøyet. Brensel er antent inne i sylinderen, og deretter er det en eksplosjon, forårsaker at stemplene til å bevege seg, noe som slår veivakselen. Når turteller leser 6000 RPM, som betyr at veivakselen gjør 6000 hele omdreininger i minuttet. For en gjennomsnittlig motor, tar det fire bevegelser fra stemplene til å gjøre den veivakselen omdreining en gang. Som legger opp til tusenvis av eksplosjoner og mye varme.
For mye varme

Bilen overopphetes hvis ikke noe blir gjort for å fjerne all varmen. Noe av varmen frigjøres i eksosen, men et flertall av den fortrenges av kjølesystemet på bilen. Flytende kjølemiddel absorberer noe av varmen rundt motoren og tar den til radiatoren til forsiden av lastebilen. Luft fra utsiden kjøler radiatoren gjennom grillen på forsiden av lastebilen. Kjølevæsken tar også varmen og overfører den til en del som kalles den varme legeme. Denne delen kan finnes nærmest innsiden av kabinen på lastebilen. Det ser ut omtrent som den radiatoren på fronten av kjøretøyet, men er mye mindre. En vifte blåser luft over hele kroppen, som deretter varmet og tvunget inn i kabinen av lastebilen.
Heat Kan være bedre

Ikke mye mer er kreves av kjøretøyet for å bruke varmeapparatet. Varmen er allerede der, og trenger kun tvunget inn i hytta via viften. Faktisk er lastebilen din mer sannsynlig å overopphetes å bruke klimaanlegg. Vanligvis er den vekselstrøm som brukes i varme, sommermånedene. Varmen fra motoren kombinert med varme temperaturer og varmen som produseres fra klimaanlegg i seg selv kan føre til at motoren slutter å fungere.
Når ovnen slutter å fungere
< p> Hvis din lastebil kjører, men ingen varme er på vei til hytta, da det sannsynlig gjerningsmann er fan eller en blokkering. Viften er nødvendig for å tvinge den varme inn i passasjerrommet. Hvis det ikke fungerer, så varmen holder seg i oppvarming blokk. Hvis det er en blokkering i kjølesystemet, er kjølevæsken ikke i stand til å sirkulere gjennom motoren og ta bort varmen. Hvis varmen ikke kan spres ved hjelp av kjølevæske og radiator, da motoren vil bli overopphetet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144021.html

Previous:
Next:

Trucks