Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik starter en Old Dump Truck

Old dumperne er ofte igjen parkert til fordel for nyere lastebiler eller brukes med måte for noen tunge hauling oppgaver. Som et resultat av disse lastebilene tilbringer mesteparten av sin tid i en ubrukt tilstand. Heldigvis, som starter en gammel dumpertruck er ikke en komplisert oppgave, på grunn av den relative enkelhet og robusthet i disse kjøretøyene. Mange gamle dumperne bruker stort slagvolum gassdrevne motorer, mens noen få ansette dieselmotorer. De fleste dumperne er også utstyrt med luftbremser, som ikke kan koples ut før nok trykk bygges opp i luftflasker til å gjøre det. Du trenger
lukket beholder
Wrench
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

tømme drivstofftanken på noe gammelt drivstoff før du starter dumper . Gammelt drivstoff kan forverres før det blir ubrukelig i løpet av noen måneder. Bruk en lukket beholder for å tømme drivstoff inn og fylle på drivstofftanken med friskt drivstoff. Kast det gamle drivstoffet på en sikker og miljøvennlig måte.
2

Åpne panseret og sjekke de negative og positive terminal kabler. Koble kablene til batteriet med en skiftenøkkel hvis kablene ble koblet fra. Hvis dumper er utstyrt med en forgasser, åpner sommerfugl på enheten og hell en unse eller to av drivstoff inne for grunning. På diesel lastebiler, sjekk drivstoff /vann separator og tøm den hvis det er nødvendig.
3

Åpne døren og gå inn i dumper. Kontroller parkeringsbremsen og sørge for at det er engasjert. Sett girvelgeren i park eller nøytral.
4

Sett tenningsnøkkelen i tenningen sylinder. Trekk choken helt ut til åpen stilling. Vri nøkkelen til posisjon. Hvis dumper er utstyrt med glødeplugger, vente på glødeplugglampen å slå av før du starter dumper.
5

Trå inn clutchpedalen med venstre fot, hvis bilen er utstyrt med en manuell girkasse. Vri nøkkelen til startposisjonen og sveiv dumper. Dersom kjøretøyet ikke starter, kan du returnere nøkkelen til på posisjon og vente 5 til 10 sekunder. Når dumper begynner å kjøre, slipp nøkkelen og la den falle tilbake til på-posisjon.
6

La bilen gå på tomgang før en tilstrekkelig mengde luft er bygget opp i lufta tanken. De fleste dumperne krever minst 120 pounds av luft i tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144013.html

Previous:
Next:

Trucks