Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik oppgraderer bilens Tow Package

En slep pakke refererer til alle komponentene i et kjøretøy i forbindelse med tauing - det stikk, elektriske kontakter, samt drivverk, bremser og girkasse. Forskjellige kjøretøy, gjør, modeller og trim pakker kommer med ulike tauing pakker. Slepet pakken bør være robust nok til å håndtere behovene til sjåføren. Hvis den ikke gjør det, så oppgraderinger til pakken kan være i orden. Den enkleste måten å oppgradere en tauing pakken er å endre tauing pakke muligheten til en bedre en før bilen er kjøpt. Men andre alternativer finnes. Instruksjoner
en

Forskning tilgjengelige alternativene. Det er betydelig lettere å bare kjøpe en bil som har den nødvendige slepekapasitet stedet for å oppgradere det i ettertid. De fleste kjøretøy produserer vil ha trim modeller. Disse ulike trim modellene vil sannsynligvis ha oppgradert tauing pakker. I tillegg, sjekk ut slepekapasitet for biler av andre merker også. Den sleping pakken er avhengig av noen sentrale deler på kjøretøyet, slik som motoren. Velge en bygd for jobben sikrer at hver komponent av kjøretøyet er konstruert for å håndtere belastningen.
2

Installer en etter markedet tauing elektrisk pakke. Eldre biler har kanskje ikke de elektriske kontaktene som nyere tilhengere gjøre. Heldigvis, etter at markedet elektriske kontaktene eksisterer. Disse små rimelige enhetene er koblet til kjøretøyets elektriske system. Denne prosessen er forskjellig avhengig av modell, men de fleste er lette å installere. Enheten har en elektrisk kontakt port som kobles til det elektriske ledningsnettet av tilhengeren hengerfeste. Dette gjør at selv eldre lastebiler for å jobbe med nyere tilhengere.
3

Oppgrader komponenter. For å oppgradere den sleping pakke av et eksisterende kjøretøy, flere av de deler av kjøretøyet som må endres. Bilen kan kreve en sterkere girkasse og drivverk. Det vil definitivt krever mer kraft. Dette kan oppnås ved å legge til ytelse til motoren eller ved å erstatte den eksisterende motor med en kraftigere en. Fjæring og bremser vil absolutt må oppgraderes for å imøtekomme den økte belastningen. I tillegg kan eieren ønsker å se på nye uhell og etter markedet tauing pakker. Hvis en av disse komponentene er svak da sleper en større belastning ikke kan være trygg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144011.html

Previous:
Next:

Trucks