Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow en Utility Trailer med en pickup lastebil

En av de store fordelene med en pickup lastebil er dens fleksibilitet i hauling last. Beyond the last plass i sengene sine, er henting lastebiler også designet for å trekke tilhengere. Det finnes mange typer tilhenger, fra overdådige bobiler som er essensielt andre boliger til grunnleggende verktøyet trailere som er utgangspunktet metall bokser på hjul. Disse verktøyet tilhengere har mange fordeler, de er relativt billige, robuste og godt oppsett for transport merkelig formede belastninger. Å taue et verktøy trailer med en pickup lastebil, må du koble tilhengeren riktig og kjøre forsiktig. Du trenger
Trailer
Trekkrokens
Ledningsnett
Vis flere instruksjoner
Koble Trailer
en

Rådfør deg med lastebil for å finne sin slepekapasitet. Blant pickup biler, varierer dette mye avhengig av drivverk, girkasse og bremser alternativer som er installert. En pickup skal kunne hale en £ 5000 trailer, men større modeller vil ha en mye lettere tid å gjøre det.
2

Installer en hindring, hvis det er nødvendig. De fleste lastebiler kommer med en klasse 3 stikk innebygd, disse uhell blir vurdert opp til 5000 pounds og bør være nok for de fleste verktøyet trailere. Hvis tilhengeren er tyngre enn at når lastet, eller hvis du har en 3/4 tonns lastebil, kan det være lurt å oppgradere til en sterkere klasse 4. Du kan også installere et ledningsnett som lar deg koble til tilhengerens lys til lastebilens batterier.
3

Kontroller at størrelsen på trekkrok ball matcher kontakten på tilhengeren selv før du forplikte seg til å kjøpe tilhengeren. To inches er standard størrelse
4

Crank håndtaket over kulefestet på tilhengeren for å forlenge metall fot som holder kontakten opp;. Fortsette å spy før uttaket er høyere enn lastebilen stikk.
5

forsiktig tilbake lastebil opp til kulen sitter under kontakten, deretter sveiv håndtaket på tilhengeren mot klokken for å senke den ned på ballen. Når det legger seg på stikk ball, passerer en låsepinne gjennom hullene på stikk for å holde den på plass.
Kjøring med tilhenger
6

Kjør forsiktig med bevissthet om den ekstra vekten og størrelsen på kjøretøyet. Dine svinger bør være dobbelt så bred, bør du akselerere halvparten så fort, og gi deg selv minst dobbelt så mye plass til å bremse til en stopp. Tillater mye mer plass når du skifter fil på veien, og være klar over hvordan tilhengeren påvirker siktlinjer. Det kan være lurt å installere større speil, men dette bør ikke være nødvendig for en nytte trailer.
7

Watch for trailer svaie. Hvis tilhengeren begynner å bevege seg frem og tilbake mens du kjører, kan det ikke ha nok vekt over stikk. Ikke tråkk på bremsen, da dette kan føre til tap av kontroll. I stedet, bare slippe gasspedalen til du sakte til en sikker hastighet, deretter bremse til en svak stopp og justere vektfordeling i traileren.
8

Practice sikkerhetskopiering. Dette er en ferdighet som er bare lett lært gjennom repetisjon. Du må huske at å snu hjulene på lastebilen i en retning vil gjøre trailer flytte motsatt vei. Inntil du får en følelse for hvordan trailer reagerer, er det best å bruke en spotter til å advare deg når du er i nærheten av andre biler eller objekter.
9

Shift ned et gir når stigende eller synkende en bakke. På klatre, vil bor i tredje gear (med overdrive låst ut) få mest mulig dreiemoment (trekkraft) ut av motoren din. På vei ned, unngå å bruke bremsene ved nedgiring og la motoren gjøre noen av bremseenergien for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144010.html

Previous:
Next:

Trucks