Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer Trailer Controller i 2008 Chevy Truck

USA auto maker Chevrolet er kjent for å lage kvalitet lastebiler. Tilgjengelig i modeller som Silverado, Tundra og S-10, er lastebiler verdsatt for sin hauling evne, en funksjon som er utvidet på med inkluderingen av en trailer. Tilhengerens kan feste direkte på stikk, men lover krever at trailere har bremsing lysene for å signalisere andre bilister. Installere en bremsekloss bytte kontrolleren på din egen 2008 Chevy pickup er en DIY jobb som ofte kan gjøres på noen få minutter tid. Du trenger:
Flathead skrutrekker
20-ampere
Skruer og muttere
Connector ringer
10 eller 12 gauge ledninger
Vis mer Instruksjoner

1.

Park lastebilen på et flatt og jevnt underlag og sett på parkeringsbremsen for sikkerhets skyld. Tilhengeren skal allerede være festet til baksiden stikk. Pop åpne lastebilens hette, rekvisitt åpen og lokalisere den negative ledelsen på lastebil batteri, som vanligvis har en svart farget ledninger dekselet. Minuskabelen med en vanlig skrutrekker
2

Skru en 20-amp effektbryter direkte inn i metall radiator støtte arm;. Det bør være små hull i armen som lar deg gjøre dette, så det er ikke nødvendig å bore nye hull inn i lastebilen. Fest breaker på plass med nøtter leveres på undersiden av hver skrue.
3

Koble enten høyre eller venstre side av breaker --- som avhenger av hvordan du plassert breaker- -. til den positive (rød) terminal ligger på enten øverst eller topside av batteriet i bilen ved hjelp av en plugg ring som fester ledningen mellom ringen og selve terminalen
4

Åpen døren til førerhuset for å finne den beste plasseringen av bremsen kontrolleren i førerhuset gulvbord. Controller plassering er en smakssak, men du vil den skal plasseres der det kan trykkes på lett uten å komme i veien for andre på gulvet pedaler.
5

Fest den ene enden av en lengde på 10 eller 12 gauge ledninger til annen eksponert terminalen på bryteren, koble den andre enden til kontrollerens sorte ledningen via en rumpe-kontakt. Lodd-mindre kontaktene er anbefalt å oppheve bruken av å bruke høy varme på kontrollerens delikat kabling. Bruk en annen lengde på ledningen fra kontrollerens hvit ledning til batteriets negative bly. Koble dem med en annen kontakt. Koble til batteriet fører tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143996.html

Previous:
Next:

Trucks