Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan identifisere den bakaksel på en 1989 Dodge lastebil

1989 var Dodge Ram lastebil serien 'niende år. Oppkalt etter panseret ornament opprinnelig brukt av Dodge i 1930, inkluderte 1989 Ram lineup i 1500, 2500 og 3500, samt Dakota pickup. Plassert mellom de to bakre hjul, er akselen en komplett enhet som består av navhylse og differensialen. Identifisering krever avgjøre hvilken differensial enhet, eller bakenden, er til stede. Dette gjøres ved hjelp av visuelle ledetråder for Chrysler-produserte differensialer og fødselsnummer på Dana-produserte enheter. Du trenger
Stålbørste
rensemiddel
Vis flere instruksjoner
en

gå under Dodge lastebil bakfra, under lisens plate.

2

Tell boltene som holder inspeksjonsluke til baksiden av differensialhuset. Ifølge Nationwide Parts, har Chrysler 7,25 ni skruer, har Chrysler 8.25 10 og Chrysler 9.25 har 12 bolter. Dekselet formen på 7,25 er uregelmessig med en grov sekskantet form og 8,25 har en oval form, mens 9,25 er en åttekant.
3

Finn Dana modell og Bill of Material nummer, eller BOM. De Dana differensialer brukes på Ram-serien har alle ti bolter og samme uregelmessig-formet inspeksjonsluke. Å identifisere Dana differensialer, må du finne modellnummer eller BOM. Dana plasserer normalt den modell nummer på den nedre passasjer side hjørne av differensial, hvor akselen går inn i differensialhuset. For eksempel leser Dana modell 44 "44".
4

Finn Bill of Material nummer. The Dana BOM er på passasjersiden akselrøret, mellom bakhjulet og differensial enhet. Det er en syv-sifret nummer som ligner på "810320-1". Dekode BOM ved å gå til Dana nettside og skrive det inn i Dana dekoder. Dette identifiserer Dana differensial og aksel enhet tilstede.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143992.html

Previous:
Next:

Trucks