Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan identifisere en '87 Toyota Pickup Rear End

The 1987 Toyota pickup bakenden, eller bakre differensial, var det Toyota 8-tommers differensial. Den Toyota 8-tommer er en flyttbar transportør-typen, noe som betyr at girhuset skruer til forsiden av den bakakselenheten, mens baksiden av enheten er et vanlig metall kuppel. Avhengig av størrelsen på motoren er installert, variasjoner av Toyota 8-tommers differensial eksistere, og er identifiserbare ved hjelp av visuelle egenskaper som er unike for hver. Identifisering av den bakre ende er også mulig ved å finne aksel koden finnes på driver's-side dørstolpen. Instruksjoner
en

Se forsiden av bakre differensial der drivakselen fester. Ligger midt mellom bakhjulene, er differensialhuset best sett ved å gå under pickup på forsiden av enten bakhjul.
2

Vis den bakre differensial bolig, merke ribbeina på casing. Ifølge 4x4 Wire, har den firesylindrede differensial tre ribbein på hver side, har six-cylinder/turbo differensial fire ribber med en trapes-formede øvre ribbe.
3

Les Vehicle Identification Number ligger lengst til høyre på førersiden dash, synlig gjennom frontruten. Hvis pickup ble produsert i Japan, begynner VIN med "JT" og amerikansk-produserte lastebiler begynne med "4T."
4

Finn Toyota informasjon tag. Ifølge Off-Road, er Toyota informasjon tag funnet inne i driver's-side dørstolpen, og den inneholder farge, trim, aksel og girkasse koder. Akselen koden er den tredje koden koden på brikken, "G282", er en japansk-produsert aksel kode eksempel, og "B03A" er en amerikansk-produserte eksempel.
5

Decode akselen koden . Ifølge listene finnes på Off-Road er Toyota differensial identifikasjon side (se referanser), den første posisjonen til eksempel "G282", "G" identifiserer Toyota 8-tommers differensial, posisjoner to og tre identifisere girutveksling og siste siffer angir antall tannhjul i bæreren. "G282" er en 8-tommers differensial med 4.300 girutveksling og to vinger. På den amerikansk-produserte pickup, "B" identifiserer åtte-tommers differensial og koden "B03A" er en 8-tommers differensial med 3,58 ratio og to vinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143989.html

Previous:
Next:

Trucks