Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Trailer Frame Steel Spesifikasjoner

En trailer er en bil som er designet uten motor eller motor beregnet til å transportere varer helt innenfor sin egen struktur. Et annet motorkjøretøy, vanligvis en lastebil eller en traktor, har til å hale tilhengeren. For å håndtere transport fra ett sted til et annet, må en trailer ha to eller flere bærende aksler. Kommersielle trailere

En kommersiell trailer er en trailer som driver transport av last via veier til andre. Lette gården trailere, hengere, og huset trailere er ikke i denne kategorien. Helt siden selskapene begynte trenger å flytte store forsendelser lange avstander med veier, har kommersielle trailere vært i drift. Disse tilhengere transportere et bredt utvalg av varer, inkludert tre, kjemikalier, tungt utstyr og biler. Tilhengeren har hjul bare på bakenden, så bakakselen til trekkvognen bærer en del av tilhengervekt.
Long Haul Tilhengere

lange hale trailere finnes en type kommersielt tilhenger. Disse lang hale tilhengere er godt kjent som trailere, eller bare semifinalen. Det er flere former, lengder og stiler av tilhengere trukket av semi-lastebiler. Den typiske lang hale trailer vil være ca 53 fot eller 16,15 meter lang og 2,6 meter bred. Flere dekk under midten og bak støtte tilhengeren. Den fremre delen av tilhengeren har et apparat som gjør det mulig å feste til et transportkjøretøy.

Trailer Frame Spesifikasjoner

En stabil metallramme festet under bak på bilen er et krav for hver trailer som opererer på motorveiene. Tilhengerens ramme er en rettkjedet stiv rektangel. Konstruksjonen er av tunge gauge høyfast stål, spesielt seks tommers I-Beam stål. Produsenten sveiser disse tøffe kvalitet stålplater sammen. Tilhengeren taket er galvanisert og en teknologisk avansert tetningsmasse brukes til det. Rammen og transport kjøretøy bør være av samme bredde, og mindre enn 30 inches over veibanen når du er i bevegelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143970.html

Previous:
Next:

Trucks