Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

The Dome Lett vil ikke gå ut i en Ford Ranger

Ford Ranger pickups tilby et mindre alternativ til selskapets større F-serie lastebiler. De mindre lastebiler tilbyr massevis av røff stil og ytelse. Men som nesten hvilken som helst bil eller lastebil på veien, noen ganger det oppstå problemer som påvirker hvordan bilen fungerer. Takbelysning som kontinuerlig forblir tent i taket på førerhuset kan være irriterende og kan tømme batteriet. Det finnes noen løsninger for denne situasjonen. Du trenger
Smörjmedelsspray
Flathead skrutrekker (valgfritt)
New dome lys sikring (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Vri nøkkelen i tenningen til den første posisjonen. Dette engasjerer batteriet og svinger kuppelen tent uten tenning av motoren. Lukk opp begge lukene og finn bryteren innenfor hver dørstolpen, som, når deprimert av en port som lukkes, slås dome lyset.
2

Spray en generøs mengde spray smøremiddel til hver bryter på hver jamb . Lukk hver dør separat for å avgjøre hvilken dør er den skyldige. Hvis lyset går av ved lukking en av dørene og du har funnet ut hvilken bryter stakk, spray mer smøremiddel inn i bryteren for å sikre full metning.
3

Bruk en vanlig skrutrekker for å trykke tappene på kuppelen lysets plastdeksel dersom kula metoden ikke løser situasjonen. Sjansen er sikringen, som ligger inne i kuppelen lyset selv, kan være den skyldige. Finn sikring under lys, trekk den ut, erstatte den med en ny en, og se om det løser problemet.
4

Kontakt forhandleren der du kjøpte Ranger, forutsatt at lastebilen er fortsatt under garanti. Giverens butikken kan være i stand til å fastslå elektrisk problem i en av dørene og fikse det, selv om det kan være en serviceavgift for arbeidskraft. Ellers snakke med en lisensiert mekaniker om flere alternativer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143966.html

Previous:
Next:

Trucks