Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er fordelene med en 15 trinns girkasse ?

Truckers hale 70 prosent av de produserte og detaljhandel varer i USA . Traktor -trailer lastebiler er svært avanserte og spesialiserte deler av utstyret. En av de mest spesialiserte delene av disse lastebiler er det 15 -trinns transmisjon . Hvilken type kjøretøy

Fifteen - trinns girkasser finnes i kommersielle lastebiler som brukes til transport av større last over lange avstander , og i landbruksutstyr. Disse kjøretøyene bruker en 15 -trinns girkasse for det større mengde strøm tilgjengelig på et bredere spekter av hastigheter.
Bedre kontroll og sikkerhet

En 15 -trinns girkasse er benyttes til å styre de hastigheter hvor kjøretøyet opererer , sammen med bremsesystemet . På grunn av størrelsen og vekten av lasten som er involvert , må en sjåfør raskt skifte bilen inn sine aktuelle tannhjul for å holde kontroll . Dette er spesielt nyttig når lastebilen traversering kurver og åser .
Bedre drivstofføkonomi

En manuell girkasse har bedre drivstofføkonomi enn en automatisk girkasse . En 15 -trinns , manuell girkasse legger til drivstofføkonomi av langdistanse lastebiler. Bedre drivstofføkonomi tillater føreren eller eieren av lastebilen å realisere en større profitt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143962.html

Previous:
Next:

Trucks