Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du monterer en Grill Guard

Grill vakter kan være stilig tilskudd til fronten på en lastebil eller SUV. For lastebil eier som bruker sin lastebil for heavy duty arbeid som havbeite eller konstruksjon, kan en grill vakt bidra til å beskytte fronten fra skade og også bidra til å holde frontlyktene intakt. Grill vakter kommer i en rekke ulike stiler og alle store lastebilprodusentens har flere design tilgjengelig for å møte individuelle smak. Du kan fullføre grill vakt installasjon hjemme med hjelp av en venn. Du trenger
Hydraulisk jekk
Pedestal knekt
Grill vakt kit
Ratchet og socket sett
assistenter
Vis flere instruksjoner
1

Plasser jekken under fronten på lastebilen. Vær sikker på å plassere uttaket slik at den hviler puten vil være i kontakt med en fast del av rammen. Ikke hvil lastebil på jack med axel som det kunne snu og føre til at lastebilen til å falle av jack.
2

Plasser en pidestall jack på hver side av lastebilen bak forhjulet og i tråd med rammen. Disse kontaktene er for økt sikkerhet under arbeidet på lastebilen. Hvis lastebilen faller av de viktigste jack de pidestall kontakter vil fungere som backup og bremse lastebilen nedstigning.
3

Se under fremre støtfanger på lastebilen og finn monteringshullene at grillen vakt vil være festet til. Disse hullene er plassert på hver side av der nummerskiltet er montert. Tow kroker er også noen ganger sikret i disse hullene.
4

Kontroller innholdet i grillen vakt kit og gjør deg kjent med maskinvaren.
5

Har et par venner Hold grillen vakt på plass mens du lå under fronten på lastebilen. Linje opp hullene på støtte bjelker med hull under lastebilen. Bruk den medfølgende hardware fra grillen vakt kit for å feste grillen på plass. Pass på å bruke alle boltene oppgitt til skikkelig støtte grill vakt.
6

Bruk skralle og socket satt til å stramme boltene helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143945.html

Previous:
Next:

Trucks