Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hjemmelaget Truck Bed Storage

The seng av en pickup lastebil kan blir noen ganger en catchall for verktøy, rekvisita og andre elementer du hale på en jevnlig basis. Hvis sengen området blir rotete, men det kan bli farlig. Verktøy og andre gjenstander som ikke er riktig sikret kan fly gjennom luften i en ulykke eller hvis du må nå bremser plutselig. En hjemmelaget lastebil seng oppbevaringsrom kan hjelpe deg trygt feste lasten samt organisere verktøy og rekvisita. Du trenger
Målebånd
Plywood
Sirkelsag
Sandpapir
Paint
Paintbrushes
fire tommers spiker
Hammer
skrutrekker
To braketter
To L-braketter
Drill
2 tommers borekronen
2-1/2 tommers gips skruer
Vis flere instruksjoner
en

Mål innsiden av lastebil seng med målebånd. Du vil ønske både lengde og høyde målinger, så måle foten av sengen og seng vegger. Kontroller at du tar hensyn til eventuelle uregelmessigheter, inkludert hjulet brønner.
2

Overfør målingene til et ark med kryssfiner eller annet trevirke. Du må velge hvor bred du vil at oppbevaringen skal være og bruke denne målingen til å kutte tre. Planlegg å kutte en topp og bunn, ved hjelp av bredde og lengde målinger, og to sider, ved hjelp av høyde og lengde måling. Du vil også trenge to ender, som vil bli bestemt av høyden og dybden av boksen.
3

Skjær tre med en sirkelsag i henhold til dine målinger. Husk å bruke vernebriller for å beskytte øynene.
4

Sand ned de skarpe kantene der du har gjort dine kutt. Du vil ønske dine kanter for å være så glatt som mulig for å unngå splinter.
5

Paint tre stykker. Boksen kan også være farget eller venstre naturlig, men umalt trevirke vil være mer utsatt for vær og vind. Hvis du velger å male, la malingen tørke før du går videre til neste trinn.
6

Legg ut bitene av boksen på en stor, flat overflate. Plasser bunnen brikke i midten av overflaten, med side-stykker til hver side og foran og bak stykker over og under den nederste stykke.
7

Fest sidestykkene til foran og bak stykker med en hammer og spiker. Bruk fire-tommers spiker og plass dem omtrent fem inches hverandre. En medhjelper som kan holde delene på plass mens du spikeren vil gjøre dette trinnet enklere. Fortsett å spikre bitene sammen til boksen formen er fullført.
8

Sett den nederste stykke på toppen av den rektangulære boksen og fest den med fire tommers spiker og en hammer. Bruk samme fem-inch avstand mellom spiker rundt hele utsiden av esken.
9

Fest topp til boksen ved hjelp av to kraftige hengsler. Bruk en skrutrekker og skruer som er inkludert i hengslene emballasje. Installer hengslene på innsiden av toppstykket og innsiden av boksen. Dette trinnet er enklere med en hjelper som kan holde den øverste brikken på plass mens du fester hengslene. Hver hengsel bør installeres om lag en fjerdedel av veien inn fra hver boks ende henholdsvis.
10

Fest to L braketter til bunnen av boksen, om lag en fjerdedel av veien inn på hver side bruker 2-1/2 tommers gips skruer for å feste dem på plass. Plasser boksen i lasteplanet. Bor hull i lasteplanet ved hjelp av en to tommers borkrone hvor hullene i L-braketten er plassert. Skru L parentes inn i lastebilen seng med 2-1/2 tommers gips skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143931.html

Previous:
Next:

Trucks