Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en Dump Trailer Slippery

Bruk en vegetabilsk baseolje smøremiddel neste gang din dump trailer blir klissete og vil ikke gi slipp på innholdet. Vegetabilske eller bio-baserte smøremidler er biologisk nedbrytbare og ikke har de negative miljøeffektene som petroleum olje baserte smøremidler gjøre. Smøremidlet blander seg med vann, og påføres ved hjelp av en konvensjonell hage sprøyta. Bortsett fra fordelen av å gjøre sengen av en dump trailer glatt, bio-baserte smøremidler også minimere korrosjon når tilhengeren ikke er i bruk. Du trenger
Broom
Bio-basert eller vegetabilsk olje smøremiddel konsentrere
Mixing bøtter eller tank (størrelse og mengde avhengig av hvor mye løsning er nødvendig)
Rent vann
Garden sprøyta

Vis flere instruksjoner
en

Sweep ut sengen av tilhengeren med en kost. Feie vekk all skitt og rusk.
2

Bland en del bio-basert smøremiddel til 30 deler vann i en plastbøtte eller tank. Hvis du har en stor dump trailer, bland en gallon av smøremiddel til 30 liter vann. Hvis du har en liten dump trailer blande en liter smøremiddel til ca 7 1/2 liter.
3

Fyll en hage sprøyta med løsningen. Trykksette sprøyten ved å pumpe håndtaket før det er for vanskelig å presse. Lås håndtaket ned.
4

Spray sengen av traileren til den er helt mettet. Spray fra fronten til baksiden. Hvis du har å komme inn i traileren, spray sengen lengst fra avkjørselen slik at du ikke trenger å stå på den glatte overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143928.html

Previous:
Next:

Trucks